![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Yazardık burda her telden
Ha sıladan ha gurbet elden Geri gelmez oldu bizi terkeden Gönülden dile sözler kaybolmuş[/B] |
[QUOTE=sandalli;591816]Gözlerim hep ozan yolu beklerdi,
Dakikayı saniyeye eklerdi, Bir gün yazmasanız gönlüm teklerdi, Burda destan dizen diller kaybolmuş.[/QUOTE] biraz batıya kaymış ata özümüz sazda türkülerde yoktur gözümüz ata kültüründe kaldı azımız bizi bizden alan yıllar kaybolmuş |
[QUOTE=OSMAN ECE;591818]biraz batıya kaymış ata özümüz
sazda türkülerde yoktur gözümüz ata kültüründe kaldı azımız bizi bizden alan yıllar kaybolmuş[/QUOTE] Yollarına lale, sümbül, döktüğüm, Tatlı sözün buram buram çektiğim, Geç kaldılar diye dudak büktügüm, Canıma sardigim kollar kaybolmuş. |
[QUOTE=sandalli;591819]Yollarına lale, sümbül, döktüğüm,
Tatlı sözün buram buram çektiğim, Geç kaldılar diye dudak büktügüm, Canıma sardigim kollar kaybolmuş.[/QUOTE] bütün dostluğu burada buldum beni istemeyeni defterden sildim şimdi sitede istenmez adam oldum sevgiye yürüyen yollar kaybolmuş |
Ben de çok özledim ozan sözünü,
Çevirmiş herkes başka yöne gözünü, Kim söndürdü burada şiir közünü, Ateşleri sönmüş, küller kaybolmuş. |
[QUOTE=OSMAN ECE;591820]bütün dostluğu burada buldum
beni istemeyeni defterden sildim şimdi sitede istenmez adam oldum sevgiye yürüyen yollar kaybolmuş[/QUOTE] Her akşam burada yıldız açardı, Kötüler duramaz hemen kaçardı, Pastalar yenirdi, çaylar içerdi, Dergaha serilen çullar kaybolmuş. |
[QUOTE=sandalli;591823]Her akşam burada yıldız açardı,
Kötüler duramaz hemen kaçardı, Pastalar yenirdi, çaylar içerdi, Dergaha serilen çullar kaybolmuş.[/QUOTE] ozanlar buradan tek tek çekildi rağbet görmedi itilip kakıldı hazan vurdu yapraklar döküldü sevgi ile verilen güller kaybolmuş |
[QUOTE=OSMAN ECE;591824]ozanlar buradan tek tek çekildi
rağbet görmedi itilip kakıldı hazan vurdu yapraklar döküldü sevgi ile verilen güller kaybolmuş[/QUOTE] Dertli deyip aman yakmayın bağrı, Cley durma gönder ozana çağrı, Gideyim diyorum Sivas´a doğru, Cebimde para yok, pullar kaybolmuş. |
[B]Cley yaptı elden geleni
Sorulmadı gidenin nedeni Özledik gönülden seveni Kalpten kalbe bağlar kaybolmuş [/B] |
[QUOTE=sandalli;591825]Dertli deyip aman yakmayın bağrı,
Cley durma gönder ozana çağrı, Gideyim diyorum Sivas´a doğru, Cebimde para yok, pullar kaybolmuş.[/QUOTE] ozanlar yurduna çıra yakalım diyari baba derki bizde çıkalım herkes gibi uzaklardan bakalım kahvede bakılan fallar kaybolmuş |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11. |
|