![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]OSMAN ÖZTUNÇ - SULARI ISLATAMADIM[/B]
|
izel ışıklı yol.............................
|
[B]Barış Manço-GüL PeMbE[/B]
|
[B][I]Zeki Erdem / Beni Sevmek Yürek İster..[/I][/B]
|
[B][COLOR=red]Mustafa Yıldızdogan-HaSrEtİn ReNgİ[/COLOR][/B]
|
[COLOR="Purple"][B][I] Erol Budan Ararsın
[url]http://www.dailymotion.com/video/x72tc2_erol-budan-ararsyn_music[/url] [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Murat İnce
Çekil Git şarkı sözleri Çekil git artık düşlerimden Bıkıp usanmadın mı benden artık? .. Gözlerimden yüreğimden içimden ...ve varolan her şeyimden git artık... Dokunma kirletirsin beyazları Konuşma tüketirsin satırları Mehtabı bırak doğan ayrılık Çekil git şafak gelen aralık... Kanıyorum zaten uzak dur benden Sebebin olurum yakanın olurum Çekil git yolumdan ölümün olurum ...ve git artık ne olursun git benden... Konuşma nefesini al benliğimden Ben soluğunu kesmeden Sus demeden sus ne olur söylemeden Git bir daha Allah aşkına hiç dönmeden... Yıkıl git artık hayallerimden Kumdan evlerin yıkıldı artık Taşlarımdan oyuncaklarımdan beynimden ...ve yaşayan her şeyimden git artık... Uzanma karaya çalarsın günlerimi Söylenme devrik tümcelerim olursun Ne öznesini ne yüklemini kurtarabilirsin Çekil git bırak bütün düşüncelerimi... Yaralıyım zaten şöyle dur gönlümden Derdin olurum korun olurum Çekil git harın değil külün olurum ...ve git artık ne olursun git git gözlerimden... Kal yerinde öylece ses etme Mevsimler solsun senelerce Mümkünse çıkmasın o iki hece Öldü de bitsin bu işkence... Ya da bir sonbahardı sarardı de Düşen her bir yaprakta uzaklaştı de De ki gövdeden dal kırıldı Kopan candı yıkıldı de de ki öldü öldü de... Yaşamaz de olsun de de ki bitti bitti de... Kardı yağdı yağmurdu aktı Sonra toprağa karıştı kurudu de soldu de... Ne bileyim işte kısaca öldü de... ...Ve çekil git artık gölge etme Alın yazısı gibi görme Değilim bir şeyin olmadım hiçbir şeyin Çekil git artık ne olur çekil git kötü söyletme... Yaşamaz de olsun de de ki bitti bitti de... Kardı yağdı yağmurdu aktı kurudu de... Sonra toprağa karıştı soldu de... Ne bileyim işte kısaca öldü de... Ne dersen de...[/B][/COLOR] |
ebru gündeş demir attım yanlızlıga
|
[COLOR="DarkOrange"][B][I] Cengiz Kurtoglu -- UNUTULAN.
ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ AYNIYDI HERŞEYİMİZ EN BÜYÜK DESTEĞİMDİ SİHİRLİ BAKIŞLARIN HER ZAMAN YANIMDAYDIN ÇOK MUTLUYDUK İKİMİZ GÖZLERİM BULUTLANDI BAŞIM ÖNE EĞİLDİ YALAN DEĞİL OLAMAZ DUYMADIN FERYADIMI BÜTÜN BU GÖRDÜKLERİM BİRER GERÇEK DEĞİLDİ BENİM DEĞİLSİN ARTIK BOŞVER UNUT ADIMI [/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Red"]Ferdi Tayfur
Olsan içmezmiydin benim yerimde Yıllarca koşdum hep aşkın peşinden anlayan olmadı gönül derdimden bir vefa görmedim sevdiklerimden olsan içmezmiydin benim yerimde baharım solmadan eskidi ömrüm çıkmaz bir sokağa benzedi gönlüm leylası olmayan mecnuna döndüm olsan içmezmiydin lbenim yerimde bulamadım beni candan seveni zamansız yitirdim hayat selimi yaşarken canımda gördüm eceli olsan içmezmiydin benim yerimde baharım solmadan eskidi ömrüm çıkmaz bir sokaga benzedi gönlüm leylası olmayan mecnuna döndüm olsan içmezmiydin benim yerimde...........[/COLOR][/B] |
[COLOR="YellowGreen"][B][I] Murat GögeBakan -Neredesin Ayyüzlüm
zaman hancı bulut yolcu şimdi gitti en son yolcu bitmedi mi hasret borcu neredesin ayyüzlüm gece çöker Günler solar gözlerime yaşlar dolar hatıralar bende ağlar neredesin ayyüzlüm karakollar mı kuruldu kelepçeler mi vuruldu bak bugünde akşam oldu neredesin ayyüzlüm şiir: gençliğim dizleri üstüne çökmüş kalpaklanınca sevda yoluna bir doğuş yaratıldı ve sen ve sen ayyüzlüm kurumuş yaprak gibi düşerken dalından bir ahh.. gibi uzun sesli, koptun dudaklarımdan dön ayyüzlüm dön neredeysen dön sensiz olmuyor kan damlıyor gözlerimden kan gücün varsa gel sende dayan çünkü ben son nefesimi titreyerek çünkü ben çünkü çünkü ben sensizim çünkü ben çünkü ben [/I][/B][/COLOR] |
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - HAN DUVARLARI[/B]
|
[COLOR="Magenta"][B][I] badem - özlem tekin KALPSİZ
ikinci ayrılık zor geldi bana sensiz olmadı anladım geç olsa da yalnız mısın sen de sensiz gecelerde hiç düşündün mü n’aparım diye bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor yollardasın evsiz mutlu musun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk? yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? eski sevgili merak edilmez mi beş senelik aşk unutup silinmez ki korktum aramaktan başkası çıkar diye hep tanrıya sordum sen iyi misin diye bir adım önüm sensiz gözükmüyor kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? yollardasın evsiz mutlu musun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk? nerdesin yine yolculuk nereye telefonda sesin ısıttıya işte sinirle topladım tüm eşyalarını n’olur almaya gelmeye bırak izlerin kalsın bende kalpsiz… sen ağlama dedin hani dönecektin bir damla gözyaşımı silmeye bile gelmedin [/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Purple"]Murat İnce
Çekil Git şarkı sözleri Çekil git artık düşlerimden Bıkıp usanmadın mı benden artık? .. Gözlerimden yüreğimden içimden ...ve varolan her şeyimden git artık... Dokunma kirletirsin beyazları Konuşma tüketirsin satırları Mehtabı bırak doğan ayrılık Çekil git şafak gelen aralık... Kanıyorum zaten uzak dur benden Sebebin olurum yakanın olurum Çekil git yolumdan ölümün olurum ...ve git artık ne olursun git benden... Konuşma nefesini al benliğimden Ben soluğunu kesmeden Sus demeden sus ne olur söylemeden Git bir daha Allah aşkına hiç dönmeden... Yıkıl git artık hayallerimden Kumdan evlerin yıkıldı artık Taşlarımdan oyuncaklarımdan beynimden ...ve yaşayan her şeyimden git artık... Uzanma karaya çalarsın günlerimi Söylenme devrik tümcelerim olursun Ne öznesini ne yüklemini kurtarabilirsin Çekil git bırak bütün düşüncelerimi... Yaralıyım zaten şöyle dur gönlümden Derdin olurum korun olurum Çekil git harın değil külün olurum ...ve git artık ne olursun git git gözlerimden... Kal yerinde öylece ses etme Mevsimler solsun senelerce Mümkünse çıkmasın o iki hece Öldü de bitsin bu işkence... Ya da bir sonbahardı sarardı de Düşen her bir yaprakta uzaklaştı de De ki gövdeden dal kırıldı Kopan candı yıkıldı de de ki öldü öldü de... Yaşamaz de olsun de de ki bitti bitti de... Kardı yağdı yağmurdu aktı Sonra toprağa karıştı kurudu de soldu de... Ne bileyim işte kısaca öldü de... ...Ve çekil git artık gölge etme Alın yazısı gibi görme Değilim bir şeyin olmadım hiçbir şeyin Çekil git artık ne olur çekil git kötü söyletme... Yaşamaz de olsun de de ki bitti bitti de... Kardı yağdı yağmurdu aktı kurudu de... Sonra toprağa karıştı soldu de... Ne bileyim işte kısaca öldü de... Ne dersen de...[/COLOR][/B] |
[B]MUSTAFA YILDIZDOĞAN - PAYLAŞAMAM[/B]
|
[COLOR="MediumTurquoise"][B][I]
gittigin o yerlerde söyle huzurda misin geride kalanlarin söyle farkinda misin atin beni denizlere vermeyin ellerine zaten hasret kalmistim o deniz gözlerine gidipte dönmemeye söyle yeminli misin dönüpte görmemeye dayanabilir misin ey göklerin yildizi benim farkimda misin benden ayri yasamaya dayanabilir misin [/I][/B][/COLOR] |
demet akalın afedersin........
|
[COLOR="Purple"][B][I] dj akman-- Seni Çok sewmiştim. [/I][/B][/COLOR]
|
[COLOR="DarkOrchid"][B]
Burçin Gönül Dağı Gönül dağı yağmur yağmur varan olunca Akar can üstüne sel gizli gizli Bir tenhada can cananı bulunca Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Dil gizli gizli Dil gizli gizli Dost elinden gel olmazsa varılmaz Rızasız bahçenin gülü verilmez Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez Gönülden gönüle gider yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Sinemi yaralar yar oy yar oy yar oy yar Yol gizli gizli Yol gizli gizli Seher vakti garip garip bülbül öterken Kirpiklerin o kok yar yar cana batarken Cümle alem uykusunda yatarken Kimseler görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Hoyratlar görmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli Horozlar ötmeden yar oy yar oy yar oy yar Gel gizli gizli gel gizli gizli[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkOrange"][B][I] Ebru Gündeş
Sen beni sevmekten gidince Ben bana borculu kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm Bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes bir öteye gülüm her nefes hasret olur Sen sesinini alıp gidince Ben burda dilsiz kaldım Ya sen bana fazla geldin Ya ben sana az kaldım Gitme bir adım öteye gülüm Bir adımda gurbet olur Gitme bir nefes bir öteye gülüm her nefes hasret olur [/I][/B][/COLOR] |
ümit besen nikah masası...............
|
[B][COLOR="DarkRed"]
ÖMER DANIS Manolya Bir tutam sevginin bedeli nedir El dokunur yakar zulüm tenedir Sinem örselendi bunca benedir Ferhat sustu dağlar andı manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli utancımdan sular yandı manolya Ciçeklerin en nazlısı manolya Sevgilerin Kanatlisi manolya Ben seni el sürmeden severim gözümlede severim Sen üzülme sakın solma mahsun olma Manolya Ask dedigin bin cefayla dolmakli Ask dedigin sevip mutsuz olmakli Yapragina Hüzün serip solmakmi Caglamaktan sel usandi Manolya Sızılı bir histir aşkın bedeli Yusufu kul etti mecnunu deli Kerem küle dönüp gitti gideli utancımdan sular yandı manolya Ciçeklerin en nazlısı Manolya Sevgilerin Kanatlisi Manolya Ben seni el sürmeden severim gözümlede severim Sen üzülme sakın solma mahsun olma Manolya........[/COLOR][/B] |
tarkan şimarık.......................
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Ebru Yaşar -- Eger.
.................. Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir daha hiç göremezsin Eger beni deli gibi seveceksen Askımın degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum Ama bi kac günde biteceksen Baskaları gibi üzeceksen Habersizce çekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı bilmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir daha hiç göremezsin Eger beni deli gibi seveceksen Askımın degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum Ama bi kac günde biteceksen Baskaları gibi üzeceksen Habersizce çekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum Eger beni deli gibi seveceksen Askımın degerini bileceksen Her gece gözümde tüteceksen Hayatima hosgeldin diyorum Ama bi kac günde biteceksen Baskaları gibi üzeceksen Habersizce çekip gideceksen Kusura bakma elveda diyorum ....... [/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Nurettin Rencber
Eski Yara Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara..........[/B][/COLOR] |
Ferhat Göçer - Sen Söyle Hayat
Su gibi akıp gitti yıllarım Aşkı ararken bitti bütün yollarım Bom boş kaldı zamanla avuçlarım Ben hep bekledim hiç giden olmadım. Hazırım kendimden geçmeye aşk isterse Kelebek ömrü kadar kısa sürse Dönemem artık senin olduğun şehre Kanıyor mazim içimde öylece. Görmeden,duymadan mümkün mü yaşamak Ellerim dokunmadan aşk yalan mı? Gerçek mi? Sen söyle hayat |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] sibel Can Sonbahar.
................... [/I][/B][/COLOR] |
kürtçe bi şarkı dinliyorum damar bi şarkı :D
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] İrem ** Hayalet sevgilim. [/I][/B][/COLOR]
|
UNUTAMADIM................
MÜSLÜM GÜRSES....................... |
şimdide muhsinler ölmez onu dinliyorum..
|
[COLOR="Olive"][B][I] ibrahim tatlıses
Gitmek istiyorsan durma hemen git Ardından bakarsam namert olayım Her şey bitti artık, bitti diyorsan Adını anarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım Hiç sucum yok iken bu ceza niye Kim olsa yerimde döner deliye Bir gün pişman olup dönsen geriye Kapımı açarsam namert olayım Ben seni sevmekten başka ne yaptım Bir tanrıya taptım, bir sana taptım Sen bana bir değil bin hata yaptın Seni affedersem namert olayım [/I][/B][/COLOR] |
ibrahim tatlıses bir kulunu çok sevdim.....................
|
[B][I]bu sehir girdap gülümm.......[/I][/B]
|
[COLOR="Purple"][B][I] Funda Arar--Alagül
...................... [/I][/B][/COLOR] |
ferhat göçer gül ki sevgilim
|
[B]hadise güm tek tek...........................[/B]
|
cem karaca bindik bir alamete gidoyoruz kıyamete...........
|
[B]rafet elroman aşkı virane........................[/B]
|
ibrahim tatlıses... hepsi geçer.............
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:45. |
|