![]() |
Cevap: Üstteki üyeyi anlat
[QUOTE=burak5866;563211]teşekkür ederim salim abi.ama en sonuncu dediğinide unutmaya çalışıyorum.
salim abi sitenin en tanınan üyesi ve genelde herkese yardımcı olan bir abimiz.[/QUOTE] Sitede takip ettiğim birkaç gençten birisiydi.Birkaç genç kardeşimi takip ediyorum. Burak da bunlardan birisiydi. Hem bilgisi hem edebi hem üslubu ile gerçekten imrenilenilecek bir kardeşimiz. ancak kendisini yakinen tanıdıktan sonra gerçekten onu yetiştiren ailesini takdir ettim. Efendimiz Hz. Osman'ı görünce kendisine çeki düzen verirmiş. ''Meleklerin bile haya ettiği insandan ben nasıl haya etmeyeyim'' dermiş.Burak kardeşim de işte öyle. Yolda yürürken başını yerden kaldırmayacak kadar edebli , beyefendi. Sitede yorumlarını okuyorum. Kendisini eleştirenlere bile yaşından beklenmeyecek bir biçimde olgunlukla kimseyi kırmadan cevap veriyor. Kendisini tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum açıkcası. Ona baktıkça geleceğimizden herşeye rağmen ümitvar oluyorum. Analizci bir zekaya sahip. Kafasına taktığı bir problemi tatmin olana kadar araştıyor.Kolay kolay ikna olmuyor. Az başımı da ağrıtmadı hani bu yüzden.Onda biraz da kendimi görüyorum. Yolun açık olsun kardeşim |
yazmalarina gore cok efendi bilgili bir kardes
|
[QUOTE=cilem_58;564398]yazmalarina gore cok efendi bilgili bir kardes[/QUOTE]
cilem 58 temiz kalpli yardım sever hanım efendi çok iyi bir hemşerim |
tesekkur ederim her insan iyidir
|
[QUOTE=goramaz;564396]Sitede takip ettiğim birkaç gençten birisiydi.Birkaç genç kardeşimi takip ediyorum. Burak da bunlardan birisiydi. Hem bilgisi hem edebi hem üslubu ile gerçekten imrenilenilecek bir kardeşimiz.
ancak kendisini yakinen tanıdıktan sonra gerçekten onu yetiştiren ailesini takdir ettim. Efendimiz Hz. Osman'ı görünce kendisine çeki düzen verirmiş. ''Meleklerin bile haya ettiği insandan ben nasıl haya etmeyeyim'' dermiş.Burak kardeşim de işte öyle. Yolda yürürken başını yerden kaldırmayacak kadar edebli , beyefendi. Sitede yorumlarını okuyorum. Kendisini eleştirenlere bile yaşından beklenmeyecek bir biçimde olgunlukla kimseyi kırmadan cevap veriyor. Kendisini tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum açıkcası. Ona baktıkça geleceğimizden herşeye rağmen ümitvar oluyorum. Analizci bir zekaya sahip. Kafasına taktığı bir problemi tatmin olana kadar araştıyor.Kolay kolay ikna olmuyor. Az başımı da ağrıtmadı hani bu yüzden.Onda biraz da kendimi görüyorum. Yolun açık olsun kardeşim[/QUOTE] gerçekten çok tşk ederim.insanın kendisinin başkası tarafından sevilmesi gerçekten çok güzel bir duygu.inşallah ileride daha iyi bir kişi olarak hem kendime hem aileme hemde vatanıma milletime sivasıma hayırlı bir kişi olurum. goramaz adlı üyemize geldiğimizde gerçekten iyi bir gözlemciymiş.benim hakkımda benim görmediklerimi görmüş. |
saygılı efendi alçak gnüllü çok sevdiğimbir kardeşim burakcım.
|
dürüst alçak gönüllü içi dışı aynı gerçek bir sivaslı kardeşim
|
Degerli efendi bir abimiz..
|
her zaman takdir ettiğim saygıdeger bir abim...
|
HaKaaN kardeşimi tanımıyoru
[QUOTE=bilal kose;564429]Degerli efendi bir abimiz..[/QUOTE] bilal benim için yeri ayrı bir kardeşim dürüst içten vatan sever adam gibi adam kısaca o bir yigido |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:00. |