![]() |
Cevap: Dürüstlük oyunu
[B]Yok konusmadim ama arkamdan cok konusan gordum...
Alttaki en yakin arkadasindan hic darbe yedin mi?[/B] |
Malesef ki evett....
Alttaki, sen hiç sokakta kızlara laf attınmı :D |
Atmam abi gerçekten atanada ikazda bulunurum şahsen
alttaki sen durduk yere kavga çıkartırmısın |
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;336459]Atmam abi gerçekten atanada ikazda bulunurum şahsen
alttaki sen durduk yere kavga çıkartırmısın[/QUOTE] Haklısın Abdullah ben çok salak adamım bazan sebepsiz yerde aptallıklar yapar sevdiklerimi üzerim........ Alttaki suçlu olsa bile Özür dileyeni affedermisin.............. |
Hatasini anlamis olarak ozur dilemisse neden affetmeyeyimki ..
alttaki sen hic ask yuzunden birini sirtindan vurdunmu??? |
[QUOTE=MysteriE;336506]Hatasini anlamis olarak ozur dilemisse neden affetmeyeyimki ..
alttaki sen hic ask yuzunden birini sirtindan vurdunmu???[/QUOTE] Evet arkadaşım aşk yüzünden hep kendimi sırtımdan vurdum.Hep ben sırtımdan vuruldum. Aşağıdaki sevgide ölçüt varmıdır veya olmalımı.? |
[B][COLOR=darkorange]sevgide ölçü ,sınır,hesap,mantık olmaz olursa sevgi olmaz menfaat olur
alttaki en son kendine nasıl bir ödül verdin ?[/COLOR][/B] |
[B]Maçtan geldim her tarafım ağrıyor...! Duş alarak kendimi ödüllendirdim :)[/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;336601][B]Maçtan geldim her tarafım ağrıyor...! Duş alarak kendimi ödüllendirdim :)[/B][/QUOTE]
Pardon...??? anlayamadım duş derken..... Alttaki Sevdiğin insanın muhabbetinden sıkıldığın zaman ne yaparsın......? |
[B][QUOTE=dark_yamtar58;336605]Pardon...??? anlayamadım duş derken.....
Alttaki Sevdiğin insanın muhabbetinden sıkıldığın zaman ne yaparsın......?[/QUOTE] Duş derken banyo anlamında,Yorgunluğun üstüne sıcak suyla banyo yapmak güzel :) [QUOTE]Alttaki Sevdiğin insanın muhabbetinden sıkıldığın zaman ne yaparsın......?[/QUOTE] Yüzüne karşı söylerim :)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:12. |