![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Lokman bulamazsa çare
Ben hiç bulmam derdine çare Ama aşağı mahallede Var bir Hoca büyükce Ona gidek yarın akşam 5'te :D[/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;594311]
[B]Lokman bulamazsa çare[/B] [B]Ben hiç bulmam derdine çare[/B] [B]Ama aşağı mahallede[/B] [B]Var bir Hoca büyükce[/B] [B]Ona gidek yarın akşam 5'te :D[/B][/QUOTE] Vermesin mevlam dermansiz dert Kaderin sillesi oldukça sert Hocayla olurmu derde çare Cennetemi gitmek istiyon sen :) |
[B]Arif Abi diyelim sözüne "Amin" aman,
Zordur Cennetde olmam Şakadır, Hacı Hocayla uğraşmam İnşallah buluşturur cennetde Mevlam. [/B] |
Öyle sessiz, sakin susar oturur,
Bu sessizlik cana keder batırır, Bir dörtlük yazarsa neşe getirir, Ozanın abisi, kralı geldi. |
[QUOTE=_DuMaN_58;594322]
[B]Arif Abi diyelim sözüne "Amin" aman,[/B] [B]Zordur Cennetde olmam[/B] [B]Şakadır, Hacı Hocayla uğraşmam[/B] [B]İnşallah buluşturur cennetde Mevlam.[/B] [/QUOTE] Mevlam hepimizi nasip ede oraya El atlı oldu ben oldum hep yaya Ne güzel olur eski olunca boya Şairin ozanın piri geldi :) |
Pir geldiyse bize yol gözükür,
Meydanda onlar boy ölçüşür, Ben şimdilik kenara çekilir Mevlam başka zaman yine yazdırır.. :) |
[QUOTE=OSMAN ECE;594300]nerede kaldı bayanlar beyler
toplanıp gelsin kasaba köyler el ele çekilsin halaylar toylar bütün dostları burda görelim[/QUOTE] Soldu yüreğimin en taze gülü, Çekildi dostların ayağı, eli, Yıllardır çalmıyor sazımın teli, Hele dertli saza vur da görelim. özür dilerim görmedim abi. |
[QUOTE=sandalli;594331]Soldu yüreğimin en taze gülü,
Çekildi dostların ayağı, eli, Yıllardır çalmıyor sazımın teli, Hele dertli saza vur da görelim. özür dilerim görmedim abi.[/QUOTE] her gönülde bir aslan yatar sıla hasreti burnumda tüter her horoz kendi çöplüğünde öter hele çıksın yukarı tar da görelim |
[QUOTE=OSMAN ECE;594333]her gönülde bir aslan yatar
sıla hasreti burnumda tüter her horoz kendi çöplüğünde öter hele çıksın yukarı tar da görelim[/QUOTE] Kul olan Hakk için boynunu eğe, Dilerim ününüz yıldıza değe, Kötünün yaptığı çıkmasın göğe, Adam olmayanı yerde görelim. |
[QUOTE=sandalli;594334]Kul olan Hakk için boynunu eğe,
Dilerim ününüz yıldıza değe, Kötünün yaptığı çıkmasın göğe, Adam olmayanı yerde görelim.[/QUOTE] hakka boynumuz kıldan ince saygılarım yaşlıya ve gence sevgiler yürektedir bence yürekten seveni sırda görelim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:19. |
|