![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Geçmiş olsun diyari derdin ne
Acil şifalar dilerim iyi ol yine Aman ha ölümden bahsetme Daha erken, gidiyim deme sakın |
Bir var oldu bir yok ozanlar
Duvarda aslılı kaldı yine sazlar Gelin şenlensin biraz canlar Burayı ozansız bırakman sakın |
[QUOTE=HasreT;594676]Geçmiş olsun diyari derdin ne
Acil şifalar dilerim iyi ol yine Aman ha ölümden bahsetme Daha erken, gidiyim deme sakın[/QUOTE] hakka bağlamışım ben özüm yaşlandı klevyeyi görmez gözüm çok teşekkür ederim hasret kızım testini muhanat suyundan dolduma sakın |
[QUOTE=OSMAN ECE;594706]
hakka bağlamışım ben özüm yaşlandı klevyeyi görmez gözüm çok teşekkür ederim hasret kızım testini muhanat suyundan dolduma sakın[/QUOTE] Şaşmasın haktan gönüller Ne bilsin derdimi eller Solmuşsa bağımda güller Aşkı, sevgiyi yitirmen sakın |
[QUOTE=Arif Coşkun;594703]Bir var oldu bir yok ozanlar
Duvarda aslılı kaldı yine sazlar Gelin şenlensin biraz canlar Burayı ozansız bırakman sakın[/QUOTE] ozanlar gitmedi hepsi burda maraşta acılar sarıldı yurda yem oldu yoksul kuş ile kurda görüp olanlar çıldırma sakın |
Binlerce engeli kırıpta aştım.
Genç yaşımda binbir ise bulaştım, Bu dünyada birçok yeri dolaşım, Diyari´den özge er bulamadım. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594708]
ozanlar gitmedi hepsi burda maraşta acılar sarıldı yurda yem oldu yoksul kuş ile kurda görüp olanlar çıldırma sakın[/QUOTE] Gönülden gönüle kurulur köprü Zalım çok şeyleri aldı götürdü Yedi ömrümü sanki bir törpü Hayat çok kısa unutman sakın |
Neden uzak bakarsın duman
Gör halimi bak hallar yaman Hava ayaz üşüdüm yok kaban Hal bilemeze dert söylemen sakın |
[QUOTE=sandalli;594709]Binlerce engeli kırıpta aştım.
Genç yaşımda binbir ise bulaştım, Bu dünyada birçok yeri dolaşım, Diyari´den özge er bulamadım.[/QUOTE] gençlik çağları her engeli aşar yorulma bilmez çoştukca coşar gününü gün eder hayatın yaşar ben yaşlı dizlerde fer bulamadım |
[QUOTE=OSMAN ECE;594712]gençlik çağları her engeli aşar
yorulma bilmez çoştukca coşar gününü gün eder hayatın yaşar ben yaşlı dizlerde fer bulamadım[/QUOTE] Bazen bakışlardan sevdalar aldım, Ela göze bakıp hayale daldım, Nice güzellere baglandim kaldım, Can anamdan başka yar bulamadım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:12. |
|