![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;594774]mahlaslar yazıldığına göre değerli ozanlarımız methiyeyi bitirmişler diyari babaya geçmiş olsun diyerek bizde ağır ağır gidelim[/QUOTE]
hepinize binlerce teşekkürle bu başlık işte budur dayanışma budur kardeşlik birlik beraberlik varsa hissetmem boşluk duygu yükünü sırtıma vurdu erenler BU YAKIN İLGİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM HER SÖZÜNÜZ DİYARİYE MELHEM OLUYOR SAĞ OLUN VAAR OLUN |
saygı selamlar size kulaç kulaç
kalbiniz açıktır yüzünüz güleç her sözünüz babama oluyor ilaç buraya sevgi pazarı kurdu erenler |
güllerin içine yakışmaz diken
gönüle şifadır bir tane eren kırılmadı hiç maşuğunu seven aşksız yüreklere nardı erenler |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;594805]hepinize binlerce teşekkürle bu başlık
işte budur dayanışma budur kardeşlik birlik beraberlik varsa hissetmem boşluk duygu yükünü sırtıma vurdu erenler BU YAKIN İLGİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM HER SÖZÜNÜZ DİYARİYE MELHEM OLUYOR SAĞ OLUN VAAR OLUN[/QUOTE] saygı değer hanım efendi bizi kaygılandırıyorsunuz osman beyin rahatsızlığı önemli bir şey değildir inşallah geçmiş olsun saygılarımla |
yoldaşı oldum canda canana
teşekkür ederim ismim anana pir elinden şerbet içip kanana yüksek diblamayı verdi erenler |
[QUOTE=OSMAN ECE;594815]yoldaşı oldum canda canana
teşekkür ederim ismim anana pir elinden şerbet içip kanana yüksek diblamayı verdi erenler[/QUOTE] [B][I]Geçmiş olsun sana ey dertli ozan Karda fırtınada yolundan azan Yaz gelince Ulaş'ta tutalım sazan Bizide unuttu bütün erenler..[/I][/B] |
[QUOTE=Salim58;594817][B][I]Geçmiş olsun sana ey dertli ozan
Karda fırtınada yolundan azan Yaz gelince Ulaş'ta tutalım sazan Bizide unuttu bütün erenler..[/I][/B][/QUOTE] dert yükünü sırtıma felek yükledi götüremedikce üzerine ekledi gölgem olup yanımda bekledi her şeyi aşikar gördü erenler |
geldik gidiyoruz dünyadan, haktır
heybemde sevab az günahım çoktur yolculuk nereye bilinmez şektir menzili ışıtan nurdu erenler |
[QUOTE=goramaz;594819]geldik gidiyoruz dünyadan, haktır
heybemde sevab az günahım çoktur yolculuk nereye bilinmez şektir menzili ışıtan nurdu erenler[/QUOTE] bu faniy dünyada olmadı kalan akiybetin sonunu varmıdır bilen iman etmişsem gerisi yalan bu soruyu bana sordu erenler |
[QUOTE=OSMAN ECE;594821]bu faniy dünyada olmadı kalan
akiybetin sonunu varmıdır bilen iman etmişsem gerisi yalan bu soruyu bana sordu erenler[/QUOTE] Dünya fani ama kavgası bitmez, İnsana hepsini versen de yetmez, Gözü aç olanlar kanaat etmez, Geçmişte örneği vardı erenler. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:16. |
|