![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B]Yine yenildik basit hatalarla
Lig biter mi böyle bir oyunla Hayrodan stoper olur mu la Beraberlik bile kardı erenler[/B] |
[B]Durum 2-2, oh dedik
1 puana çok sevindik 3-2 olunca strese girdik Bu gidişle kümedeyik... [/B] |
bu gün ozanlarımız yok hoş görülerine sığınarak aşık keremden bir dörtlük yazalım aşıklar pirninde ruhu şad olsun
etrafını çayır çimen bürümüş sam vurmuşta yaprakları kurumuş yedi yıl oduysa şimdi çürümüş ahu gözlüm ne dönersin mezarı |
Adı yok gurbette neşenin, hazın,
Her akşam içime toplanır hüzün, Durmayın ozanlar dörtlükler yazın, Dağılmaz efkarim siz olmayınca. |
sandallı ustanın sözüne kulak verin dağıtın efkarımızı nerdesiniz sitenin bülbülleri
|
[QUOTE=sandalli;594904]Adı yok gurbette neşenin, hazın,
Her akşam içime toplanır hüzün, Durmayın ozanlar dörtlükler yazın, Dağılmaz efkarim siz olmayınca.[/QUOTE] Bu akşam ozanlar sayıca azlar, Üstadım seslenmiş atılsın nazlar, Kurulsun düzenler çalınsın sazlar, Buranın tadı yok söz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594908]Bu akşam ozanlar sayıca azlar,
Üstadım seslenmiş atılsın nazlar, Kurulsun düzenler çalınsın sazlar, Buranın tadı yok söz olmayınca.[/QUOTE] geldim üstadım yıkıla düşe aldım bastonu ben koşa koşa bu yaşlılıkta belaymış başa yol yürünmüyor düz olmayınca |
[QUOTE=sivaburs;594908]Bu akşam ozanlar sayıca azlar,
Üstadım seslenmiş atılsın nazlar, Kurulsun düzenler çalınsın sazlar, Buranın tadı yok söz olmayınca.[/QUOTE] Dünde yoktu kimse yolu gözledim, Yalnızlıktan sızım sızım sizladim, Dostlarımı bilsen nasıl özledim, Gelişler üzüyor tez olmayınca. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594913]geldim üstadım yıkıla düşe
aldım bastonu ben koşa koşa bu yaşlılıkta belaymış başa yol yürünmüyor düz olmayınca[/QUOTE] Bazen iş çıkıyor isteriz mola, İşler hallolunca düşeriz yola, İşte buradayız hem de kol kola, Tatlanır mı aşlar tuz olmayınca. |
[QUOTE=sandalli;594914]Dünde yoktu kimse yolu gözledim,
Yalnızlıktan sızım sızım sizladim, Dostlarımı bilsen nasıl özledim, Gelişler üzüyor tez olmayınca.[/QUOTE] sizin sevginiz çıkmazki döşten haberinizi beklerim gökteki kuştan toplanın yazalım matağı baştan boş türkü söğlenmez saz olmayınca |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:12. |
|