![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;594915]Bazen iş çıkıyor isteriz mola,
İşler hallolunca düşeriz yola, İşte buradayız hem de kol kola, Tatlanır mı aşlar tuz olmayınca.[/QUOTE] Buna da çok şükür geldiniz geri, Dolmuyor dostlarım sizlerin yeri, Sizin sözleriniz kaplamış seri, Gülmüyor yüzümüz haz olmayınca. |
[QUOTE=sandalli;594917]Buna da çok şükür geldiniz geri,
Dolmuyor dostlarım sizlerin yeri, Sizin sözleriniz kaplamış seri, Gülmüyor yüzümüz haz olmayınca.[/QUOTE] Sizler asilsiniz dürüst ve sade, Verin dost elinden içeyim bade, Madem her geçen gün doluyor vade, Yaşadım sayamam yüz olmayınca. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594916]sizin sevginiz çıkmazki döşten
haberinizi beklerim gökteki kuştan toplanın yazalım matağı baştan boş türkü söğlenmez saz olmayınca[/QUOTE] Senin her bir sözün kalemden doğru, Her gelmende bize yap ustam çağrı, Siz yazdıkça bende dağılır ağrı, Eglenemem burda saz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594918]Sizler asilsiniz dürüst ve sade,
Verin dost elinden içeyim bade, Madem her geçen gün doluyor vade, Yaşadım sayamam yüz olmayınca.[/QUOTE] sohbetiniz hep balınan börek dostluğa susamış ahabu yürek diyarime yaklaşıyor son durak yaşasam neye yarar hız olmayınca |
İçmişim bir kere aşkın zehrini,
Kabul etmez gönül dakka tehrini, Kışı ılık geçen Mersin şehrini, Terk edip çıkamam yaz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594921]İçmişim bir kere aşkın zehrini,
Kabul etmez gönül dakka tehrini, Kışı ılık geçen Mersin şehrini, Terk edip çıkamam yaz olmayınca.[/QUOTE] Bir aşkın elinden çok çile çektim, Düştüm gurbet ele boynumu büktüm, Hasreti sineme ok gibi çaktım, Sarilmiyor temiz bez olmayınca. |
[QUOTE=OSMAN ECE;594920]sohbetiniz hep balınan börek
dostluğa susamış ahabu yürek diyarime yaklaşıyor son durak yaşasam neye yarar hız olmayınca[/QUOTE] Diyarim hayatla açma arayı, Daha yaşın ne ki giyme karayı, Belki de bendedir çalma sırayı, Rüzgar kaldıramaz toz olmayınca. |
[QUOTE=sivaburs;594923]Diyarim hayatla açma arayı,
Daha yaşın ne ki giyme karayı, Belki de bendedir çalma sırayı, Rüzgar kaldıramaz toz olmayınca.[/QUOTE] bendedir kimseye vermem sırayı bu acı hayatla artık açtım arayı gözlerim görmüyor akı karayı önünü görmeyen göz neye yarar |
[QUOTE=OSMAN ECE;594924]bendedir kimseye vermem sırayı
bu acı hayatla artık açtım arayı gözlerim görmüyor akı karayı önünü görmeyen göz neye yarar[/QUOTE] Başıma geleni içe sakladım, Diyari izini her gün yokladım, Kararan her günü sizle akladım, Senin de nesen yok biz olmayınca. |
yine yanlış yazdım ayağı
görmeyen göz olmayınca olacaktı özür dilerrim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:12. |
|