![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Katil amerikanın şu ettikleri
Bir türlü bilemedim neye taptıkları Haçlı ordusunun tüm ettikleri Neler neler oldu GÖRDÜNÜZ gardaş |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;596910]Arkadaşlar açmayalım arayı
Biz olmazsak kim sarar bu yarayı Siz yoksanız istemem ben sarayı Gönlüme köşkleri KURDUNUZ gardaş[/QUOTE] can yiğenim aslaa açılmaz ara bazen açılıyor gönüllere yara arayıp buldum sizi ben sora sora gelilp sözünüğzde durdunuz gardaş |
Yeryüzü hep diken rastlamam güle,
Sözlerim har olup doluyor dile, Dost olan yaklaşsın yanıma hele, Neden benden uzak durdunuz gardaş? |
[QUOTE=goramaz;596908]geceye saçılmış zifir saçların
benim başımdaki senin akların takıldı aklıma zehir sözlerin mahşerde kamburun çok olsun senin[/QUOTE] gurbetellerde çekilir kahir bulanık akıyor burada nehir ozanın dilinde olmazki zehir dilerim yüzün ak olsun senin |
Bizler yazıyoruz çoğu okuyor
Siyahinin derdi yürek yakıyor Gurbet elde gözyaşlarım akıyor Kimseler bilmiyor DERDİMİZ gardaş |
[QUOTE=OSMAN ECE;596916]gurbetellerde çekilir kahir
bulanık akıyor burada nehir ozanın dilinde olmazki zehir dilerim yüzün ak olsun senin[/QUOTE] ne yapıyon can abim çift kulvarda yarışıyon |
Sizden olmayanı kalpten silmişim,
Sizinle ağlayıp, sizle gülmüşüm, Ben sizi inanın canım bilmişim, Sizde beni cana sardınız gardaş. |
[QUOTE=sandalli;596915]Yeryüzü hep diken rastlamam güle,
Sözlerim har olup doluyor dile, Dost olan yaklaşsın yanıma hele, Neden benden uzak durdunuz gardaş?[/QUOTE] haydi canlarım biz bizden geçek çaylar demlenmiş buyurun içek siyahi güldür sandallıda çiçek ozanlar içinde birdiniz gardaş |
Sizleri görünce kalmadı tasa
Neşeye büründüm düşmedim yasa Hep beraber gidelimmi sivasa Çoktur yiğidomuz MERDİMİZ gardaş |
Burada sabaha kadar coşardık,
Şiirden, heceden neşe yaşardık, Dertleri kederi sizle boşardık, Bilmem bizi niye yerdiniz gardaş. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:40. |
|