![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
bir çok şeye yanlış karar verilmiş
yargısız infaza mahkeme kurulmuş siva burs üstad siteye içten darılmış kendi yok unutulmaz sözleri burda |
[QUOTE=OSMAN ECE;597240]bir çok şeye yanlış karar verilmiş
yargısız infaza mahkeme kurulmuş siva burs üstad siteye içten darılmış kendi yok unutulmaz sözleri burda[/QUOTE] Büyükler yorgun mu neden yatarlar, Fazla yazmayalım bize çatarlar, Elimizden tutar tutar atarlar, Barındırmaz onlar bizleri burda. |
[QUOTE=sandalli;597241]Büyükler yorgun mu neden yatarlar,
Fazla yazmayalım bize çatarlar, Elimizden tutar tutar atarlar, Barındırmaz onlar bizleri burda.[/QUOTE] ozanları burada gördü öcüler giden dostlar bana verdi acılar hanı nerde kaldı ana bacılar göremiyom ben kızları burda |
[QUOTE=OSMAN ECE;597242]ozanları burada gördü öcüler
giden dostlar bana verdi acılar hanı nerde kaldı ana bacılar göremiyom ben kızları burda[/QUOTE] Kalp yaralı ise tabip saramaz, Üyeler gidiyor kimse aramaz, Haydi sen de katil bize Goramaz, Görelim devamlı sizleri burda. |
[QUOTE=sandalli;597245]Kalp yaralı ise tabip saramaz,
Üyeler gidiyor kimse aramaz, Haydi sen de katil bize Goramaz, Görelim devamlı sizleri burda.[/QUOTE] biz geldik siyahi deyişti konu kalmamış buranın tutacak yanı üye sayımız geçmiyor onu çalamayız artık sazları burda |
[QUOTE=OSMAN ECE;597247]biz geldik siyahi deyişti konu
kalmamış buranın tutacak yanı üye sayımız geçmiyor onu çalamayız artık sazları burda[/QUOTE] Yıldız dağı gibi dumanlı başım, Dinmez hasretlikten gözümde yaşım, Sizden uzak geçti koskoca kışım, Bari yazışalım yazları burda. |
o bunu söyledi bu onu dedi
fitnenin ateşi siteyi deldi olan oldu artık geçen de geçti gayrı deşmeyelim közleri burda |
[QUOTE=sandalli;597248]Yıldız dağı gibi dumanlı başım,
Dinmez hasretlikten gözümde yaşım, Sizden uzak geçti koskoca kışım, Bari yazışalım yazları burda.[/QUOTE] işte hayat yalan gerçek sanılır sivaburs yok burda ismi anılır dilerimki aşık diyari baba yanılır bundan sonra göreceğiz azları burda |
[QUOTE=OSMAN ECE;597250]işte hayat yalan gerçek sanılır
sivaburs yok burda ismi anılır dilerimki aşık diyari baba yanılır bundan sonra göreceğiz azları burda[/QUOTE] Unutmam üstadım döktüğün teri, Biri gider belki gelir binbiri, Bilirsin burası yiğido yeri, Siyahi yaşıyor hazları burda. |
YÜREĞİNİZE SAĞLIK GORAMAZ SİYAHİ YARİN YİNE GELİN
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:58. |
|