![]() |
Cevap: Üstteki üyeyi anlat
pek tanımıyorum ama espritüel olduğunu biliyorum bazen bende emmi diye hitaap ediyorum anlayışına dayanarak inşalah kırılmıyodur bana.
|
O SITENIN ABLASI ........................
|
sivaslı:)............
|
o bitane be benim canım kardeşim.
|
o benim tanıdıgım nadir insanlardan biri
hayatı herkesle gibi ama tek yasayan derdini söyler gibi yapıp içinde saklayan ablam |
canımkardeşim teşekkür ederim
servetcim çok nadir bulunan bir kardeşimdir can bir arkadaştır o allah uzun ömürler versin.ona. |
hANI DERLER YA ADAM GIBI ADAM FAZLA SOZE GEREK YOK SERVET ABI ICIN
|
bilacim saygı ve sevgisini esirgemeyen çok değerli bir kardeşim iyiki varsınız kardeşlerim allah işlerinizi rast getirsin daima.
|
[QUOTE=bilal kose;570882]hANI DERLER YA ADAM GIBI ADAM FAZLA SOZE GEREK YOK SERVET ABI ICIN
[B][I][COLOR="DarkRed"]O sizin güzelliginiz & Insanliginiz Bilal kardesim. Ben yagcilik nedir bilmem de yapmam da. Adam gibi Adamsiniz biraz da fazla suskun Yüregi güzel dünyalar iyisisin.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;570886][QUOTE=bilal kose;570882]hANI DERLER YA ADAM GIBI ADAM FAZLA SOZE GEREK YOK SERVET ABI ICIN
[B][I][COLOR="DarkRed"]O sizin güzelliginiz & Insanliginiz Bilal kardesim. Ben yagcilik nedir bilmem de yapmam da. Adam gibi Adamsiniz biraz da fazla suskun Yüregi güzel dünyalar iyisisin.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] O sizin duygu yuklu yureginizin guzeligi. Kardelen kardesimiz sitemizin en degerli renglerinden diyebilecigimiz ender kardesimizden biri duygu dolu sair ruhlu bir kardesimiz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:56. |