![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[B][COLOR="DarkRed"]Bütün ozanlar toplansin burda
Icim SIKILIR yüregim darda Hele turnam silaya varda Garip anamdan bana haber bir yolla[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;597660][B][COLOR="DarkRed"]Bütün ozanlar toplansin burda
Icim SIKILIR yüregim darda Hele turnam silaya varda Garip anamdan haber bir haber yolla[/COLOR][/B][/QUOTE] anam dedin kardelen yüreğim deldin ozanlar sayfasına hoş safa geldin ben seni kardeşim sen ablan bildin gurbetellerden bana sor haber yolla |
[CENTER]AŞIK SEFİL;597661]anam dedin kardelen yüreğim deldin
ozanlar sayfasına hoş safa geldin ben seni kardeşim sen ablan bildin gurbetellerden bana sor haber yolla [B][I][COLOR="Red"] Ah Sefilim yillarim gecti anamdan ayri Mesken tuttum bu gurbet denen diyari Icimde gizli kalip burkan figani Hem icime attim dillerden haber yolla[/COLOR][/I][/B][/CENTER] |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;597661]anam dedin kardelen yüreğim deldin
ozanlar sayfasına hoş safa geldin ben seni kardeşim sen ablan bildin gurbetellerden bana sor haber yolla[/QUOTE] canım anam sana kurban olurum öl desen yolunda hemen ölürüm yufkadır yüreğin seni ben bilirim sağlığından bana dur haber yolla |
[QUOTE=ece4858;597663]canım anam sana kurban olurum
öl desen yolunda hemen ölürüm yufkadır yüreğin seni ben bilirim sağlığından bana dur haber yolla[/QUOTE] dolduramaz kuzum kimse yerini öpüp koklasaydım amber terini öyle özledimki küçük torunu resmini kağıda sar haber yolla |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;597664]dolduramaz kuzum kimse yerini
öpüp koklasaydım amber terini öyle özledimki küçük torunu resmini kağıda sar haber yolla[/QUOTE] hasretim sizlere yanıyor bağrım yaza gel ana bu sana çağrım gurbette başımda artıyor ağrım diyari babamdan er haber yolla |
[QUOTE=ece4858;597665]hasretim sizlere yanıyor bağrım
yaza gel ana bu sana çağrım gurbette başımda artıyor ağrım diyari babamdan er haber yolla[/QUOTE] aşık sefilim yedi evlat yetirdim gurbetelde ömrüm yiyip bitirdim ah ile vah ile ömrü sona getirdim ahvalinizi bana sır haber yolla |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;597666]aşık sefilim yedi evlat yetirdim
gurbetelde ömrüm yiyip bitirdim ah ile vah ile ömrü sona getirdim ahvalinizi bana sır haber yolla[/QUOTE] iş satim geldi ey zaman oğlu ekmeğin kazancın işine bağlı gurbette her an yürekler dağlı can kardeşlerimi, gör haber yolla |
Sayfamıza ana, oğul renk katar,
Böyle yüreklerde elbet aşk yatar, Bu gurur inanın bizlere yeter, Dosta kıymetini ver haber yolla. |
Yazışmış ozanlar canı gönülden
Ne yardan geçilmiş ne serden Görülmüşmü gidipte geri gelen Kırma kalp dosta bir selam yolla |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:36. |
|