![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;598368]sular akar argın argın
sivaburs biraz yorgun kardeş kardeşe olmaz dargın eski defterleri silsin ozanlar[/QUOTE] Onlar olmaz ise burda durulmaz, Dostun yaraları asla sarılmaz, Ozanlara ozan olan darılmaz, İsterse sinemi delsin ozanlar. |
burdayız oğul yerimiz aldık
kenardan giderken derine daldık site dolu derken ikimiz kaldık dilerim birazdan dolsun ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;598371]burdayız oğul yerimiz aldık
kenardan giderken derine daldık site dolu derken ikimiz kaldık dilerim birazdan dolsun ozanlar[/QUOTE] Diyari babanın duyulsun sesi, Çağıra, çağıra bitti nefesi, Sizinle duygusu, sizle hevesi, Siz gelin ki neşe bulsun ozanlar. |
[QUOTE=sandalli;598370]Onlar olmaz ise burda durulmaz,
Dostun yaraları asla sarılmaz, Ozanlara ozan olan darılmaz, İsterse sinemi delsin ozanlar.[/QUOTE] siyahi dostum hoş safa geldin bekledim yolunu nerede kaldın erkenden sitede kapıyı çaldın uyanıp sazlarını çalsın ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;598373]siyahi dostum hoş safa geldin
bekledim yolunu nerede kaldın erkenden sitede kapıyı çaldın uyanıp sazlarını çalsın ozanlar[/QUOTE] Bize bu siteyi kara etmeyin, Bir gece görünüp geri yitmeyin, Yerinizde sabit durun gitmeyin, Canım size kurban olsun ozanlar. |
Bugün efkarlıyım kafam karışık
Ozanlarda yazıyor yine pek şık Sazsız duramaz çalar aşık İnce ince dokundurur ozanlar |
[QUOTE=sandalli;598374]Bize bu siteyi kara etmeyin,
Bir gece görünüp geri yitmeyin, Yerinizde sabit durun gitmeyin, Canım size kurban olsun ozanlar.[/QUOTE] ufak defek şeyi etmeyin derdi toplanın sivasımın yiğidi merdi diyari sevgiyi burada gördü dostluklar daim kalsın ozanlar |
zaman oğlu sazım duvara asayım
iş saatim geliyor ben kısa keseyim ustalar konuşsun bense susayım daha derinlere dalsın ozanlar |
[QUOTE=OSMAN ECE;598378]ufak defek şeyi etmeyin derdi
toplanın sivasımın yiğidi merdi diyari sevgiyi burada gördü dostluklar daim kalsın ozanlar[/QUOTE] Ayak bitsin yeni ayak açalım, Kendimizden şiir ile geçelim, Beraber yiyelim, çaylar içelim, Siyahi ekmeğin bölsün ozanlar. |
[QUOTE=ece4858;598369]bugün atışmaya başlanmış erken
dolmuş sitemiz kimse yok derken bize laf düşmez ustalar varken burda herkes yerini alsın ozanlar[/QUOTE] [B][COLOR=#ff8c00]onlar usta bizlerse çıraklar çıraklar olmasa anlaşılmaz ustalar yazsınlarda bizlere örnek olsunlar feyz almak nasip olsun bize ozanlar[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:44. |
|