![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Her an aklında düşünürsün onu
Ne olur denmez acep bunun sonu Çelişkidir hesaplar değişir konu Bulutların üstünde yürüten sevdadır |
[QUOTE=sivaburs;598404]Kar gibi birikir eve direğe,
Kazısan gelmez ki ele küreğe, Acıyla sızıyla seven yüreğe, Kanatırcasına batan sevdadır.[/QUOTE] Onunla takılır gönlüme kanat, Herkes beceremez çok ince sanat, Ona tam ters gelir kibir ve inat, Yanlış şeyler için biten sevdadır. |
[QUOTE=sandalli;598406]Onunla takılır gönlüme kanat,
Herkes beceremez çok ince sanat, Ona tam ters gelir kibir ve inat, Yanlış şeyler için biten sevdadır.[/QUOTE] Yakalanırsan eğer kazara, Çok çabuk gidersin inan mezara, İşi bittiğinde sürüp pazara, Seni üç beş pula satan sevdadır. |
[QUOTE=sivaburs;598407]Yakalanırsan eğer kazara,
Çok çabuk gidersin inan mezara, İşi bittiğinde sürüp pazara, Seni üç beş pula satan sevdadır.[/QUOTE] Karası zarardır her düşünceye, Ne kitaba sığar, ne de heceye, Kabus gibi çöker gümüş geceye, Derde düşürmeye yeten sevdadır. |
[QUOTE=sandalli;598408]Karası zarardır her düşünceye,
Ne kitaba sığar, ne de heceye, Kabus gibi çöker gümüş geceye, Derde düşürmeye yeten sevdadır.[/QUOTE] Kazayla da olsa gelmişse kula, Peşinden koşturur verdirmez mola, Sivaburs girmişsin çizdiği yola, Asla sapamazsın rotan sevdadır. |
[QUOTE=sivaburs;598409]Kazayla da olsa gelmişse kula,
Peşinden koşturur verdirmez mola, Sivaburs girmişsin çizdiği yola, Asla sapamazsın rotan sevdadır.[/QUOTE] Siyahi´nin canı yıllarca yandı, Giden yâr geriye döncek sandı, Hasret acısına yüreği kandı, O´nu böyle yapan zaten sevdadır. |
[QUOTE=sivaburs;598407]Yakalanırsan eğer kazara,
Çok çabuk gidersin inan mezara, İşi bittiğinde sürüp pazara, Seni üç beş pula satan sevdadır.[/QUOTE] Eskilerde kalmış efsane aşklar Şimdiki aşklar olmuş hep çıkar Garibin aşkına kim dönüp bakar Para ile ölçülen yeni sevdadır |
Harika oldu, yüreğinize sağlık. Sandallı Üstadım yaranı deştim bu akşam, affet :) Arif Üstadım teşrif etmene çok sevindim, döktürüyorsun yine. Selamlar, saygılar.
|
[QUOTE=sivaburs;598412]Harika oldu, yüreğinize sağlık. Sandallı Üstadım yaranı deştim bu akşam, affet :) Arif Üstadım teşrif etmene çok sevindim, döktürüyorsun yine. Selamlar, saygılar.[/QUOTE]
Ortada bir yara varsa her zaman deşiktir hocam, :) ikinizin de yüreğinize sağlık, selam ve muhabbetle. |
Erken gelecektim yine geç kaldım
Bu güzel sözlerle ummana daldım Bir sonraki güne tedbirim aldım Bu sitede bizi tutan sevdadır tüm ozanların yüreğine ağzına sağlık |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:56. |
|