![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;600029]başta tutuluyor kabahat eden
birdaha gelmiyor buradan giden istenmedik biz bilmemki neden ozanlara yıkılmış kaşlar acayip[/QUOTE] Biz gelince selam sabah kesilir, Bizden uzaklara doğru esilir, Ozana, şiire neden küsülür? Anladım ki burda işler acayip. |
[QUOTE=sandalli;600030]Biz gelince selam sabah kesilir,
Bizden uzaklara doğru esilir, Ozana, şiire neden küsülür? Anladım ki burda işler acayip.[/QUOTE] yöneticiler yanlış kararlar kılmış gönül dostlerı gitmiş bir kaçı kalmış sevgiler boşalmış nefretler dolmuş bizlere bilenen dişler acayip |
[QUOTE=OSMAN ECE;600031]yöneticiler yanlış kararlar kılmış
gönül dostlerı gitmiş bir kaçı kalmış sevgiler boşalmış nefretler dolmuş bizlere bilenen dişler acayip[/QUOTE] Yeni yetme birkaç ozan türemiş, Sitenin içini efkar bürümüş, O yağız yiğitler uzak yürümüş, Temeldeki sağlam taşlar acayip. |
[QUOTE=sandalli;600032]Yeni yetme birkaç ozan türemiş,
Sitenin içini efkar bürümüş, O yağız yiğitler uzak yürümüş, Temeldeki sağlam taşlar acayip.[/QUOTE] yetim büyüdüm ben yanıktır bağrım bütün sivaslılara hep benim çağrım dostlardan ayrı dinmiyor ağrım akar gözlerimden yaşlar acayip |
[QUOTE=OSMAN ECE;600033]yetim büyüdüm ben yanıktır bağrım
bütün sivaslılara hep benim çağrım dostlardan ayrı dinmiyor ağrım akar gözlerimden yaşlar acayip[/QUOTE] Biz yazarız okuyanı bulunmaz, Uzak baka baka mutlu olunmaz, Ayaz vurmuş yerde kolay kalınmaz, Mevsimler değişmiş, kışlar acayip. |
[QUOTE=sandalli;600034]Biz yazarız okuyanı bulunmaz,
Uzak baka baka mutlu olunmaz, Ayaz vurmuş yerde kolay kalınmaz, Mevsimler değişmiş, kışlar acayip.[/QUOTE] bu dünyanın işne akıl sır ermez güllerle karşılarken bir selam vermez gurbette dostlar hal hatir sormaz ağardı başımda saçlar acayip |
[QUOTE=OSMAN ECE;600035]bu dünyanın işne akıl sır ermez
güllerle karşılarken bir selam vermez gurbette dostlar hal hatir sormaz ağardı başımda saçlar acayip[/QUOTE] Cley´in varlığı herşeye değer, Uğramam buraya yoksanız eğer, Burda hiç sevenim yok imiş meğer, Sevgisi tükenmiş döşler acayip. |
[QUOTE=sandalli;600036]Cley´in varlığı herşeye değer,
Uğramam buraya yoksanız eğer, Burda hiç sevenim yok imiş meğer, Sevgisi tükenmiş dösler acayip.[/QUOTE] bir top bezdir servet malınız diyarim derki hoşça kalınız siyahinin sözlerinden ilham alınız anlayışlar kısalmış hoşlar acayip |
[QUOTE=OSMAN ECE;600037]bir top bezdir servet malınız
diyarim derki hoşça kalınız siyahinin sözlerinden ilham alınız anlayışlar kısalmış hoşlar acayip[/QUOTE] Gelin ozanların kıymetin bilin, İster Siyahi´yi defterden silin, Diyari çağırdı koşun da gelin, Mesajlar yazılan tuşlar acayip. |
güçlü kaleminiz daim olsun yüreğine emeğine sağlık siyahi
ve cley kardeşim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:36. |
|