![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Arif Coşkun;603047]Geçmişe saygı geleceğe yön verir
Olmuşuz ataya her zaman sedir Yakışmaz bizlere intikam, kibir Yolumuz sevgi yolu olsun beyim[/QUOTE] bura ozanların yuvası hemide yurdu bak arif bey hocam ne güzel sordu hasan necmeddin abi düzeni kurdu ozanların mesgeni bura otel han arif beyim |
hoş geldin sevgili ece 5848 safalar getirdin bilerek yanlış yazdım önce sivas sonra muğla
|
yaklaştı mübarek ramazan ayı
burada çoktur ozanın emeği payı gelin yeniden kuralım düğünü toyu kardeşlik sevgisi sönmesin beyim |
Hoşgeldin Bilal serinmi Belçika
Radyoda çalıyor yine mastika Bir daha gelde sen uğrama bana Külahları değişriz bak beyim |
Ben etmedim kimseye tasa.
Ozani susturamaz hicbir yasa. Herkes gelsin kurulsun masa. Icimizdeki kirkinliklari atalim beyim. |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;603053]yaklaştı mübarek ramazan ayı
burada çoktur ozanın emeği payı gelin yeniden kuralım düğünü toyu kardeşlik sevgisi sönmesin beyim[/QUOTE] o mübarek yaya ben kurban olurum esen rüzgarlardan anam kokun alırım çok hassas kalbin var senin bilirim burası yine eski kötülüğe dönmesin beyim |
[QUOTE=ece4858;603051]
bura ozanların yuvası hemide yurdu bak arif bey hocam ne güzel sordu hasan necmeddin abi düzeni kurdu ozanların mesgeni bura otel han arif beyim[/QUOTE] Ozanlarla bir köprü kurduk burda Koştuk hep birimiz olunca darda Bu cennet vatan bu güzel yurtta Kuralım dostluğu yeniden beyim |
[QUOTE=ece4858;603056]o mübarek yaya ben kurban olurum
esen rüzgarlardan anam kokun alırım çok hassas kalbin var senin bilirim burası yine eski kötülüğe dönmesin beyim[/QUOTE] çok özledim can oğul dönsene gayrı hep uzaklardan izledim ben sizi seyri yıllar geçti kalmışım sizlerden ayrı kimse hasret kolay sanmasın beyim |
[QUOTE=Arif Coşkun;603054]Hoşgeldin Bilal serinmi Belçika
Radyoda çalıyor yine mastika Bir daha gelde sen uğrama bana Külahları değişriz bak beyim[/QUOTE] Hos bulduk selam arif abim. Bir dahakine gelirim allah kerim. Bilesin ha ben aci kahveyi severim. Istanbulu senle turlayalim beyim. |
Yillar oldu ayrildim yurttan.
Ben vazgectim yattan kattan. Oyle bakmayin dostlar yamactan. Gelin hele gurbeti yerelim beyim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:04. |
|