![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Siyahi bu sevda seni çok üzmüş
Karşındaki kişi zafını çözmüş Mevlam size kara yazımı yazmış Tozdan kaçar iken kuma düştüm ben |
[QUOTE=OSMAN ECE;603129]kötü kader beni ediyor taciz
bütün hayatıma koyuyor haciz tıblar karşısında kalıyor aciz para geçmiyor pula düştüm ben[/QUOTE] O´ndan başkasını gözüm görmezken, Hayalime başka biri girmezken, Atlasa, halıya önem vermezken, Şimdi gurbet elde çula düştüm ben. |
[QUOTE=sandalli;603132]O´ndan başkasını gözüm görmezken,
Hayalime başka biri girmezken, Atlasa, halıya önem vermezken, Şimdi gurbet elde çula düştüm ben.[/QUOTE] Dileğin inşallah yerine gelir Çileli gidişin mutlu son bulur Attığın taş bir gün yerini bulur Çıngıdan kaçarken köze düştüm ben |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;603131]Siyahi bu sevda seni çok üzmüş
Karşındaki kişi zafını çözmüş Mevlam size kara yazımı yazmış Tozdan kaçar iken kuma düştüm ben[/QUOTE] Ceylan gibi nazlı nazlı gezerdi, Gönlüm onsuzluktan çabuk bezerdi, Dudak şerbet, dili şeker ezerdi, Zannetim Anzer´de bala düştüm ben. |
[QUOTE=sandalli;603132]O´ndan başkasını gözüm görmezken,
Hayalime başka biri girmezken, Atlasa, halıya önem vermezken, Şimdi gurbet elde çula düştüm ben.[/QUOTE] terk ettim sılayı evi barkı dilerim kırılsın feleğin çarkı yaşlanınca eyledim farkı onulmaz derde bile düştüm ben |
[QUOTE=sandalli;603134]Ceylan gibi nazlı nazlı gezerdi,
Gönlüm onsuzluktan çabuk bezerdi, Dudak şerbet, dili şeker ezerdi, Zannetim Anzer´de bala düştüm ben.[/QUOTE] ALLAH hiç kimseye vermesin keder Başındaki kara bulutlar gider Ömür boyu ÖZBEK mutluluk diler Yağmurdan kaçarken sele düştüm ben Benden bu günlük bu kadar yüreğiniz gönlünüz elemden ve kederden uzak olsun inşallah |
[QUOTE=OSMAN ECE;603135]terk ettim sılayı evi barkı
dilerim kırılsın feleğin çarkı yaşlanınca eyledim farkı onulmaz derde bile düştüm ben[/QUOTE] Bir zaman kalbimi sevda donattı, Dilinden dökülen sanki sanattı, Kirpikleri göğsüm deldi kanattı, Siyahi der artık ala düştüm ben. |
diyari usta özelden mesaj attım seni bu kadar üzen şey nedir be dostum? hasan hocam seninde eline diline sağlık herşeyin gönlünce olması dileği ile şimdilik hoşça kalın
|
her iki can dosttanda özür dilerim yarım kaldı devam edemiyorum ikinizinde
yüreğinden öpüyorum |
senin canın sağ ya diyari baba ALLAH'ın günü yalnız bu gün değil'ki yeterki senin neşen yerine gelsin sen bu sitenin pirisin üstad
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:57. |
|