![]() |
-->: --->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=adislibekir;251376]Ya Serkancım sen Bizim Belde Belediyelerini neden hiç ziyaret etmiyorsun seni bundan kısıtlayan ne var söylede bilelim.Bizlerde seni kendi forumlarımızda ağırlamak istiyoruz.Yoksa bizler sana göre biraz dahamı gerideyiz bizlerle sohbet sıkıcımı olur...Enazından bi ziyaret et adını yazdır.[/QUOTE]
abi ne zamandır görünmüyor gümüşdere valla denk gelmiyor..... |
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
BİLAL ABİİ NERELERDESİN HEM BİZE DİYON HEM KENDİN KAYBOLUYON:):)
|
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
bak kayboldular bekir abi bilal abi anlaşmalı girip çıkıyonuz dimiii sizi sizii:):):)
|
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=serrrkan;251374]bilal abi babamın şiir nasıl olmuş........................................[/QUOTE]
ya mükemmel olmuş şimdi okudum şüper selam şöyle ellerinden öptüm |
[QUOTE=serrrkan;251387]BİLAL ABİİ NERELERDESİN HEM BİZE DİYON HEM KENDİN KAYBOLUYON:):)[/QUOTE]
koçum ben devamlı işte olan biriyim genede her fırsatta burdayım ğece--3.30 --ama gene yazyom sabah --6---işe ğidecem kimse benim kadar dayanamaz ğözlerinden öptüm |
[QUOTE=bilalfındık;251371]sağolbe bacı bızlerin allaha çok şükür korkacak bir şeyimiz yok içimiz dışımız aynı özümüz neyse dilimiz onu söyler başımız diktir sizler sağolun
sayğılar[/QUOTE] Bilal abi ne demek Bizler Ülkücüyüz Milliyetçiyiz davamızı savunan gönüldaşlarımızı elbette destekleyeceğiz.Bunu da gurur duyarak yapacağız allah seni çoluğuna çocupuna bağışlasın,hayırlı günlerin olsun...Bilal abi Adıslıbekir abime sahip çıkın biraz deli ruhludur.Adislibekir ne dövülecek ne kovulacak nede korkacak biridir bizler onu dört dörtlük dava adamı olarak biliyoruz.O da sana emanet. |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=bilalfındık;251234]ABDÜŞ KARDEŞ SİTEDE ÇOK DALAŞMA OLUYO DAYANAMIYORUM[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Sataşmadan bahsediyorsun ama Abi demekki doğru yoldasın. Meyve veren ağaçla boy verip meyvesi olmayan kavak bir olmaz öylemi. Birkaç gündür sağlıklı giriş yapamıyorum iş yoğunluğundan dolayı o nedenle olaylara ve yorumlara pek vakıf değilim özür dilerim...[/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]Hem farkındasındır sana ve Adıslıbekir'e sataşma çok olmuş ama sahip çıkan destek verenlerde yok değil. Bir yorumda birisi çok çığırtkanlık yapacak diye diğerleri destek vermek yada köstek olmak zorunda değildir. Bize herkese gereken sevgi saygı ve hoşgörüyü göstermek düşer ama olumlu ama olumsuz...[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=sonbahar;251536]Bilal abi ne demek Bizler Ülkücüyüz Milliyetçiyiz davamızı savunan gönüldaşlarımızı elbette destekleyeceğiz.Bunu da gurur duyarak yapacağız allah seni çoluğuna çocupuna bağışlasın,hayırlı günlerin olsun...Bilal abi Adıslıbekir abime sahip çıkın biraz deli ruhludur.Adislibekir ne dövülecek ne kovulacak nede korkacak biridir bizler onu dört dörtlük dava adamı olarak biliyoruz.O da sana emanet.[/QUOTE]
sağol canım bize kimse dokunamaz sen seri ol adılı bekir benim 30 yıl önceden arkadaşım dava arkadaım yeni tanışmıyoruz oo çok salamdır ---koca---reis---birbirimizi kaybetmiştik bu site sayesinde buluştuk allah onu çoçuklarına bağışlasın ,,,,bizim başımızdan ,,,eksik etmesin ---ADAMGİBİ ADAMDIR----SAYGILAR,,, |
BEYPINARDA KASIMĞİL LAKAPLI ADIBAL YILDIRIMIN OĞLU HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞ YENİ DUYDUM ÇOK ÜZÜLDÜM TÜM YAKINLARININ BAŞI SAĞOLSUN ALLAH SABIR VERSİN
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:19. |