![]() |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
İstanbul diyarı valla senden başka gönderen pek yok vay saol canım benümm..benim de tüm çiçeklerim sana...
|
benden herkese gelsin mahrum kalmasın kimse bu güzellikten
|
[QUOTE=gürün_güzeli;279155]İstanbul diyarı valla senden başka gönderen pek yok vay saol canım benümm..benim de tüm çiçeklerim sana...[/QUOTE]
[B][COLOR="RoyalBlue"] Yaaa Kıymetimi Bil Kızım ! :D :D:D:D:D KapTan Abİme GüRüN_GüZeLi ' Ne , SeVa ' Yha =) Kujak DoLusu ÇiÇkeLer Ve MucukLar XD :D:D:D:D [IMG]http://img71.imageshack.us/img71/2648/imagesfe3.jpg[/IMG][/COLOR][/B] |
[QUOTE=veysel;278736]samet abime,seva,ve memo58 abime[/QUOTE]
[B]sağol veyselim ben hepsini sana yolluyorum :)[/B] |
[B][COLOR="Red"]HayLaz Gardaşıma , arikarinkuchi gardaşımıza , Haythuyt ' a......[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=!~+4upn| q!y4rI;279248][B][COLOR="Red"]HayLaz Gardaşıma , arikarinkuchi gardaşımıza , Haythuyt ' a......[/COLOR][/B][/QUOTE]
tşk kardeş bnde veysel istanbul diyarına ve sivaslıgençe yolluyorum |
Allahım Bu Olamazz Bana Çiçek Yok:)
Bütün Çiçeklerimi Kendime Veriyım :D |
[QUOTE=arikarinkuchi;279254]tşk
kardeş bnde veysel istanbul diyarına ve sivaslıgençe yolluyorum[/QUOTE] [B][COLOR="Red"] SaoLasın Gardaşım.... Görüşemiyoz çoğu konuda muhabbet oLsun Maksat =) Kızım Ben Sana Çok Çiçek yoLLadım MeLeK Sende Baa YoLLa İstersen ? Hepsi De Kendime Bu Sefer Yok 1 tanesi arikarinkuchi ' ye [/COLOR][/B] |
[B]Tamam Biri Sana Biri Samete Diğeri de Haylaza:D[/B]
|
[QUOTE=SivasLı_MeleK;279263][B]Tamam Biri Sana Biri Samete Diğeri de Haylaza:D[/B][/QUOTE]
[B]pardon seni unuttum biri sana diğeri sana diğeride sana gelsin :) [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:26. |