Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29603)

DALGIÇ 18.06.2009 03:54

Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı

hayırlı ugurlu olsun. sehrımıze bu tarz derneklerın acılması onur verıcı..

DALGIÇ 18.06.2009 03:59

[QUOTE=tayfun5883;429318]Allah ÇYDD sivas şubesinin yardımcısı olsun:D çünkü çok modern ve aydın insanların oluşturduğu dernek Sivasta işi çok zor :) Sivasta bir insan ne kadar sahtekar düzembaz olursa olsun eger sakalı varsa kimse onun sahtekarığını ve düzembazlığını görmez.Sivasta bir insan ne kadar dürüst olursa olsun sakalı yoksa sivasta işi zor Sivas nedenmi gelişmiyor işte bu yüzden gelmiş bir dernek sivas a şubesini açmış şimdiden ne dinsizliği kaldı ne misyonerliği[/QUOTE]

agzına saglık cok gusel ozetlemıssın.

betüs58 18.06.2009 04:02

[QUOTE=DALGIÇ;430827]agzına saglık cok gusel ozetlemıssın.[/QUOTE]

buda pardon ama al birini vur ötekisine olmuss her bildiginizi dogru sanmayin derim bi hemsonuz olarak okadar...:D:D:D:D

DALGIÇ 18.06.2009 04:06

[QUOTE=betüs58;430828]buda pardon ama al birini vur ötekisine olmuss her bildiginizi dogru sanmayin derim bi hemsonuz olarak okadar...:D:D:D:D[/QUOTE]

ne alaka anlamadım.. sen nerde yasıyosun bılmıyorum ama ben ordan burdan sallama yapmıyorum. ıllakı herkes bole degıl ama surda okudugum yorumlarda gordumkı bır cok beyın orumcek agıyla cevrılmıs durumda..

betüs58 18.06.2009 05:32

[QUOTE=DALGIÇ;430830]ne alaka anlamadım.. sen nerde yasıyosun bılmıyorum ama ben ordan burdan sallama yapmıyorum. ıllakı herkes bole degıl ama surda okudugum yorumlarda gordumkı bır cok beyın orumcek agıyla cevrılmıs durumda..[/QUOTE]

nerde yasadiimlan ne alakaa simdikk yazdigim yorum. bende bunu anlayamadim?ayrica sallamayida artik o cok destekledigin sivasin discosunda yaparsin.he hee hepimizin beyni örümcek agiyla cevrilmiste bi senin ve snein gibi düsünenlerinki diil dimi tabi tabii.

kasparix 18.06.2009 17:07

hayırlı olsun be demek düşer ....zihniyet misyonerlikse sivas o zihniyeti değişdirir hizmet vermekse sivas hizmetini alır okadar on yargılı olmayın....

DALGIÇ 19.06.2009 03:52

[QUOTE=betüs58;430837]nerde yasadiimlan ne alakaa simdikk yazdigim yorum. bende bunu anlayamadim?ayrica sallamayida artik o cok destekledigin sivasin discosunda yaparsin.he hee hepimizin beyni örümcek agiyla cevrilmiste bi senin ve snein gibi düsünenlerinki diil dimi tabi tabii.[/QUOTE]

ben senın yazdıklarından bişey anlamayamıyorum.anlayan varsa lutfen bana cevırısını yapsın..
nerde yazdıgımla ne alakası var demıssın ya,sebebı şu: yazıların o kadar devrık ve alakasızkı ya turkcesı ıyı olmayan bı gurbetcı hemsehrımsın yada okudugunu anlamakda zorluk cekıyosun,eger gurbetteysen o kadar mesafeden sivasla ılgılı herseyı bızzat sıvasda yasayanlardan daha ıyı bılıyomus gıbı gorunmeye calısma komık oluyorsun.
senı kırmak uzmek ıstemem ama karsındakılerın dusuncelerını dalgaya alır gıbı konusman hos degıl hemserım.burda hassas konularda ınsanlar dusuncelerını dıle getırıyor,sende onları dalgaya alıyorsun.

qio 19.06.2009 04:12

Amerika , Rusya uzay turizmi yapsın , biz çydd'nin anatomisini saptıralım , iddaları gerçek gibi lanse edelim bizim neyimize zatan çağdaş yaşam !!

ÖnceVatan_58 19.06.2009 10:35

Bir derneğin var olmasına bile tahammül etmeyeceksin, bilip bilmeden yerden yere vuracaksın, yeri geldimi demokrasi çığırtkanlığı yapacaksın, yeri geldimi dini kimseye vermeyeceksin, yeri geldimi insan hak ediyorsa yakılabilir diyeceksin, ondan sonrada burada insanlara bir hayır derneği hakkında hiç bir bilgi sahibi olmadan önyargılı, peşin hükümlü şekilde karar verip idam edeceksin,sonrada yol göstereceksin.
El insaf yani, biraz yüreğinizle kalp gözünüzle bakın ne olur.
Teşekkür edileceği yere bilinçsizce linç edilmeye kalkılmış.Çok üzücü.

Glock23 19.06.2009 12:42

HAYIRLI VE UGURLU OLSUN!!!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:50.