![]() |
Cevap: Siteyi canlandırmak
[QUOTE=H_Turan;593893]O zaman Hata etmişim Canlandırmak İstemekle Öylemi :mad:[/QUOTE]
Olur mu? Herkesin kurtlarını dökmesine vesile oldun. Bazı konuların aydınlığa kavuşmasına yaradı çabaların. Allah razı olsun. |
[QUOTE=goramaz;593895]Niyetin iyi olabilir ama küsen sivası sevmiyordur diye cümle kurman yanlış .sonuçta siteden bi rşekilde ayrılan bir üyenin yaşantısını ve kırgınlık sebebini bilmiyorsun.[/QUOTE]
Yine Anlamadınız Normal Bir Üye Mesajı silinince küsmez yine paylaşım yapar eğer aklı başında bir üyeyse bilir hatalı bir mesajım varki siliniyor sırf bu yüzden küsülüyor Kaldiki Burası Sivaslılar Sitesi Sivaslıların buluştuğu mekan Bizim ortak yönümüz Sırf bu yüzden Kişilerden ziyade Sivas önemli olması lazım Yöneticiler tarafsız değpil o zaman bu sitede durmuyayım diyip bir daha girmiyor Sivasspor Sitesine giriyor Sanki oranın yöneticileri farklıda çoğu aynı buda gidenlerin en büyük çelişkisi |
Bu siteyi ben canlandırırım, çareyi başka yerde aramayın. Canlandıralım derken az daha hortlatacaktınız. :)
|
[QUOTE=goramaz;593892] Alenen küfür yazan bazı üyeler hiç banlanmadı bunu farkettin mi? [/QUOTE]
[B]İddaa ettiğiniz mesajı (küfürlü mesajı) moderatöre bildirdiniz mi? Biz de görememiş olabiliriz çünkü. Eğer bildirmediyseniz şimdi bildirin gereken yapılır.[/B] |
[QUOTE=sivaburs;593896]Olur mu? Herkesin kurtlarını dökmesine vesile oldun. Bazı konuların aydınlığa kavuşmasına yaradı çabaların. Allah razı olsun.[/QUOTE]
sizi sevenlerin size değer verenlerin sesine kulak verip geri dönme erdemini gösterdinizya gerisi tefferuat hoş geldin sayın sivaburs |
[QUOTE=sivaburs;593882]Senden beni silmeni istemiştim Cley. Silemedin değil mi?
Bu sayfaya ilk yazdığım mesajda yöneticilerden bu soğuk atmosferde soba yakarak siteyi ısıtmalarını istemiştim. Vay istemez olaydım :) O ana kadar sayfaya gelmeyen yöneticiler akın akın geldi ve soba yakmak ne kelime yangın çıkardılar. O kadar gel gitler yaşadım ki ben bu sitede. Belki kusur bendedir bilmiyorum, çabuk kırılıyorum. Ama bu sitede değer verdiğim o kadar çok insan var ki. Gidiyorum dedikçe mesaj bombardımanına tutuluyorum. Gerek özel mesajla gerekse bu forumlara yazdıkları yazılarla bana kıymet veren saygıdeğer, kadirşinas dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah eksikliğinizi vermesin. Dönüş sebebim yine bu insanlara verdiğim değerdendir. Cley kardeşim sana kırgınlığım nasıl geçer bilmiyorum.[/QUOTE] butavır sizin kalbinizin TEMİZLİĞİ büyük hoş görü sahibi eyitici tavır merhamet ve vicdan GÜZELLİĞİNİZ saygı değer hocam bir kez daha sevenlerini ihya ettiniz öpüyorum canım kardeşim |
[B][COLOR=darkorange]12-10-2009 Tarihli
Hatıra defteri topiğindenki yazımdan alıntıdır ... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi . [B][COLOR=darkorange]Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla... Az geceler sabahlamadık hele de ramazan geceleri osman amcanın dediği gibi .Arif abinin dediği gibi bir gün birbirimizi görmediğimzde hemen telefonlara sarıldık , birbirimiz için endişe duyduk ne oldu aceba diye .Bunun yanısıra hiç mi hakrete uğramadık hiç mi takdir beklediğimiz ama hep görmezden gelinen işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ? çokkkkkkkk ama neyse herkes gibi bende geçmişdeki site ailesine özlem duyuyorum ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum benimle sorunu olan bana kırlıan var ise de özür diliyorum [/COLOR][/B] [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;594006][B][COLOR=darkorange]12-10-2009 Tarihli
Hatıra defteri topiğindenki yazımdan alıntıdır ... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi . [B][COLOR=darkorange]Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla... Az geceler sabahlamadık hele de ramazan geceleri osman amcanın dediği gibi .Arif abinin dediği gibi bir gün birbirimizi görmediğimzde hemen telefonlara sarıldık , birbirimiz için endişe duyduk ne oldu aceba diye .Bunun yanısıra hiç mi hakrete uğramadık hiç mi takdir beklediğimiz ama hep görmezden gelinen işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ? çokkkkkkkk ama neyse herkes gibi bende geçmişdeki site ailesine özlem duyuyorum ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum benimle sorunu olan bana kırlıan var ise de özür diliyorum [/COLOR][/B] [/COLOR][/B][/QUOTE] Tamam özrünü kabul ediyorum. |
[QUOTE=kronik;594006][B][COLOR=darkorange]12-10-2009 Tarihli
Hatıra defteri topiğindenki yazımdan alıntıdır ... [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Güzel yüreklerin birbirini yakalayabilmesi için birebir görmeye gerek yoktur bir şekilde birbirini yakalayıp bir şekilde buluyor işte . Tıpkı sitedeki edindiğim dostlarımın yürekleri ile yüreğimin buluşması gibi . [B][COLOR=darkorange]Yalnızca tartışan insanlar değil,dinlemeyi bilen anlamaya çalışan ,hem sevilen hem de sevebilen ,hoşgörülü insanlarda var aramızda ve ben o insanların içerisinde ömrüm boyunca iyi ki varsınız diyebileceğim dostlarımı yani sizleri buldum .[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Yüzünü görmediğim ,sesini duymadığım (bazıları hariç)manevi destekçilerim birçok ,yürekten ,çıkarsız dostluklarım dostlarım var.Bu dostluklardan,kimileri gerçek hayata taşındı,kimileri ise umarım bir gün taşınacak.Ve hiçbir zaman kopmayacak bağlarla... Az geceler sabahlamadık hele de ramazan geceleri osman amcanın dediği gibi .Arif abinin dediği gibi bir gün birbirimizi görmediğimzde hemen telefonlara sarıldık , birbirimiz için endişe duyduk ne oldu aceba diye .Bunun yanısıra hiç mi hakrete uğramadık hiç mi takdir beklediğimiz ama hep görmezden gelinen işlerimiz olmadı ? hiç mi şevkimiz kırılmadı ? çokkkkkkkk ama neyse herkes gibi bende geçmişdeki site ailesine özlem duyuyorum ben de o günleri tekrar yaşamak istiyorum benimle sorunu olan bana kırlıan var ise de özür diliyorum [/COLOR][/B] [/COLOR][/B][/QUOTE] Hayır bikere o benden özür diledi akıllım. Tamam tamam kabul ettim, yıpratma kendini :) |
[B][COLOR=darkorange]haydi ayak verin değerli ozanlarım da bugün miladımız olsun ;)[/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:30. |