![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Dokunsan kan damlar yaralı özüm,
Aşıklar çeşmesi mübarek gözüm, Kime dert yanarım kime bu sözüm, Dostlarım nereye gittiler bugün. |
[QUOTE=sivaburs;603515]Dokunsan kan damlar yaralı özüm,
Aşıklar çeşmesi mübarek gözüm, Kime dert yanarım kime bu sözüm, Dostlarım nereye gittiler bugün.[/QUOTE] dostların aylardır seni özledi arayıp dere tepeleri düzledi hergün gelir diye yolun gözledi sahur diye erken yattılar bugün |
[QUOTE=OSMAN ECE;603516]dostların aylardır seni özledi
arayıp dere tepeleri düzledi hergün gelir diye yolun gözledi sahur diye erken yattılar bugün[/QUOTE] Karanlık geceme Diyarim bir ay, Ahınızı aldım vay halime vay, Suyunu kestiğim arpa ve buğday, Tohumu yararak bittiler bugün. |
[QUOTE=sivaburs;603517]Karanlık geceme Diyarim bir ay,
Ahınızı aldım vay halime vay, Suyunu kestiğim arpa ve buğday, Tohumu yararak bittiler bugün.[/QUOTE] kardeşin kardeşe ahu tutmazmış gözden uzak olsa sevgisi bitmezmiş virane bağlarda bül bül ötmezmiş şahlandı cıvıl cıvıl öttüler bugün ? |
Eceyle sivaburs sohbete dalmış
Diğer can ozanlar biraz geç kalmış Bu mübarek ayın feyzine dalmış Teravih kılmaya gittiler bu gün |
[QUOTE=OSMAN ECE;603518]kardeşin kardeşe ahu tutmazmış
gözden uzak olsa sevgisi bitmezmiş virane bağlarda bül bül ötmezmiş şahlandı cıvıl cıvıl öttüler bugün ?[/QUOTE] Sizler bu ozanın her dem atası, Falakaya yıkın varsa hatası, Dediler doldu bak insan kotası, Deve kervanına kattılar bugün. |
[QUOTE=sivaburs;603520]Sizler bu ozanın her dem atası,
Falakaya yıkın varsa hatası, Dediler doldu bak insan kotası, Deve kervanına kattılar bugün.[/QUOTE] ozansız buranın yüzü gülmüyor çok dosta haber saldım gelmiyor inanki sivaburs senin yerin dolmuyor işte canlar gelip care yettiler bugün |
Kötü günler artık geride kalsın
Biz birlik olalım el alem görsün Haber verin siyahi ozanda gelsin Sahurlara kadar coşalım bu gün |
Kötü günler artık geride kalsın
Biz birlik olalım el alem görsün Haber verin siyahi ozanda gelsin Sahurlara kadar coşalım bu gün |
[QUOTE=OSMAN ECE;603522]ozansız buranın yüzü gülmüyor
çok dosta haber saldım gelmiyor inanki sivaburs senin yerin dolmuyor işte canlar gelip care yettiler bugün[/QUOTE] Diyarim mevkine erememişim, Verilen mesajı derememişim, Dostuma önemi verememişim, Gidip gelip bana çattılar bugün. :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:44. |
|