![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sandallım yedirme bana keleği,
Gel de kov içimden zalim feleği, Duvarda asılı unlu eleği, Kafama geçirip ittiler bugün. |
arkadaşlar sorun nettemi mesaj gitmiyor alıntı yapmıyor giden mesajlarıda çift gönderiyor
|
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;603527]arkadaşlar sorun nettemi mesaj gitmiyor alıntı yapmıyor giden mesajlarıda çift gönderiyor[/QUOTE]
Bende öyle bir sorun yok üstadım. |
[QUOTE=sivaburs;603525]Diyarim mevkine erememişim,
Verilen mesajı derememişim, Dostuma önemi verememişim, Gidip gelip bana çattılar bugün. :)[/QUOTE] tabiki sandallının yeride ayrı tak etti canıma toplanın gayrı bir çoğu uzaktan ediyor seyri burayı ucuza sattılar bugün |
Dilim dolaşıp da yaptıysam gafı,
Sizler mazur görün ben gibi safı, sivaburs suyuna yapıp hoşafı, Kahkaha atarak tattılar bugün. |
bendede aynı sorun var sabiha serin hanımın açtığı yerde sefille atıştık aynı sorunu yaşadık
|
Değerli Üstatlarım Osman Ece ve Necmettin Özbek, yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Gönlünüz var olsun. Hayırlı geceler.
|
[QUOTE=sivaburs;603530]Dilim dolaşıp da yaptıysam gafı,
Sizler mazur görün ben gibi safı, sivaburs suyuna yapıp hoşafı, Kahkaha atarak tattılar bugün.[/QUOTE] diyari baba site site dolaştı yazdığım mektup size ulaştı işte üstad gelip bana kolaştı kara kaşlarını çattılar bugün |
[QUOTE=sivaburs;603526]Sandallım yedirme bana keleği,
Gel de kov içimden zalim feleği, Duvarda asılı unlu eleği, Kafama geçirip ittiler bugün.[/QUOTE] İftar geç oluyor gelemiyorum, Ben sizsiz burada gülemiyorum, Siyahi karamı silemiyorum, Dostlarım canında tuttular bugün. |
[QUOTE=OSMAN ECE;603533]diyari baba site site dolaştı
yazdığım mektup size ulaştı işte üstad gelip bana kolaştı kara kaşlarını çattılar bugün[/QUOTE] Bu güzel sitenin rengi sizsiniz, Pir Sultan Abdal´ın dengi sizsiniz, Gönlümün yıkılmaz bengi sizsiniz, Sanma ki sizlere yettiler bugün. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:53. |
|