![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Ozanlar her yerde birlik olacak,
Herkes bu birlikten ibret alacak, Bu site bizimdir bizim kalacak, Biz başka mekanda yer mi ararız? |
[QUOTE=sandalli;603647]Ozanlar her yerde birlik olacak,
Herkes bu birlikten ibret alacak, Bu site bizimdir bizim kalacak, Biz başka mekanda yer mi ararız?[/QUOTE] sivas benim mekanım yurdum orada geleceğime hayal kurdum yitirdim mutluluğu arayıp durdum gönül zarardayken kar mi ararız |
[QUOTE=OSMAN ECE;603649]sivas benim mekanım yurdum
orada geleceğime hayal kurdum yitirdim mutluluğu arayıp durdum gönül zarardayken kar mi ararız[/QUOTE] Biz gerçek ışığı orda görmüşüz Sizinle şiirde tada ermişiz, Mevla´ya inanmış, gönül vermişiz, Başka platformda yar mı ararız? |
[QUOTE=sandalli;603650]Biz gerçek ışığı orda görmüşüz
Sizinle şiirde tada ermişiz, Mevla´ya inanmış, gönül vermişiz, Başka platformda yar mı ararız?[/QUOTE] burayı benimsedi oğul kızımız burada yeşerdi bahar yazımız türkü bizim kültürümüz özümüz şenlikler dururken bar mı ararız |
[QUOTE=OSMAN ECE;603651]burayı benimsedi oğul kızımız
burada yeşerdi bahar yazımız türkü bizim kültürümüz özümüz şenlikler dururken bar mı ararız[/QUOTE] Başka eser bizim ilin söğüdü, Tutarız biz ana baba öğüdü, Başka yerde olmaz Sivas yiğidi, Gidip Almanya´da er mi ararız? |
[QUOTE=sandalli;603652]Başka eser bizim ilin söğüdü,
Tutarız biz ana baba öğüdü, Başka yerde olmaz Sivas yiğidi, Gidip Almanya´da er mi ararız?[/QUOTE] bu zalim gurbet içimi burdu diyari düzeni buraya kurdu güzel sivasım evliya yurdu başka yerlerde pir mi ararız |
[QUOTE=OSMAN ECE;603653]bu zalim gurbet içimi burdu
diyari düzeni buraya kurdu güzel sivasım evliya yurdu başka yerlerde pir mi ararız[/QUOTE] Siyahi halini dostlar sormazsa, Derdin çaresine kafa yormazsa, Burda ozanları gözler görmezse, Varıp faacebook´ta kör mü ararız? |
Biz ki erenlerden feyizi alıp,
Örf adet görmüşüz meclise dalıp, Herkesi özümüz kendimiz bilip, Bütün insanlarda ar mı ararız? |
[QUOTE=sivaburs;603655]Biz ki erenlerden feyizi alıp,
Örf adet görmüşüz meclise dalıp, Herkesi özümüz kendimiz bilip, Bütün insanlarda ar mı ararız?[/QUOTE] Yiğido namını aleme salar, Bir güzel aşkıyla hayale dalar, Kimisi ekmeğin ellerden çalar, Hırsızın alnında ter mi ararız? |
Küfür küfür eser yıldızın yeli
Dillere destandır yapalı gölü Tecerde görürsün her çeşit gülü Gidip erciyeste karmı ararız Bu günlük bir dörtlükte benden bu kıyağımı unutma diyarı baba üçünüzünde yüreğine sağlık |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:07. |
|