![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;603669]yaşlıyım yavaş biraz koşmayın
bu zor ayakları bana aşmayın devam edin bildiğinizden şaşmayın yalınız yeme mangalda budu siyahi[/QUOTE] İyileri diyar diyar sürdüler, Nedense bizleri hakir gördüler, Sanki mutluluğa bizsiz erdiler, Kötünün yanında cadı Diyarı. |
[QUOTE=sandalli;603670]İyileri diyar diyar sürdüler,
Nedense bizleri hakir gördüler, Sanki mutluluğa bizsiz erdiler, Kötünün yanında cadı Diyarı.[/QUOTE] Yalnızca kötüye kılıç bilerim, Sivaburs üzdüyse özür dilerim, Sanma sizi bir gün serden silerim, Her daim anarım yadı Diyari. |
[QUOTE=sandalli;603670]İyileri diyar diyar sürdüler,
Nedense bizleri hakir gördüler, Sanki mutluluğa bizsiz erdiler, Kötünün yanında cadı Diyarı.[/QUOTE] aşık diyariyi bahtiyar ettiniz gamlı gönlüme neşe kattınız dün biraz erken gittiniz aman girmesin araya kedi siyahi |
[QUOTE=sivaburs;603672]Yalnızca kötüye kılıç bilerim,
Sivaburs üzdüyse özür dilerim, Sanma sizi bir gün serden silerim, Her daim anarım yadı Diyari.[/QUOTE] Huzura seninle burda ulaştık, Siyahi der faacebook´u dolaştık, Sonunda bir Bekir beye bulaştık, Başımızın etin yedi Diyari. |
Gönül dostlarım yüreğinize sağlık, fazla uzatmak istemedim malum Ramazan gecesi. Sizinle olmaktan sonsuz mutluluk duyuyorum. Allah'a emanet olun.
|
saygı değer gnül dostları yüreğinizden öpüyorum sevgi saçan kaleminiz
daim olsun sivaburs siyahi necmeddin bilal ve bizi izleyen harkese taşekkür ediyorum sevgiler |
Hayirli geceler cümleten, sözleri cana getiren kaleminiz daim olsun, selam ve saygilarimla.
|
ayrılık zamanı geldi sevdiğim
gelde helallaşak biz dertli dertli bu hasret sinemi deldi sevdiğim yürekte buraktı iz dertli dertli |
[QUOTE=OSMAN ECE;603718]ayrılık zamanı geldi sevdiğim
gelde helallaşak biz dertli dertli bu hasret sinemi deldi sevdiğim yürekte buraktı iz dertli dertli[/QUOTE] sağlık olsun çabuk dönerim üzülme ardımdan sana önerim her saat her vakit adın anarım ardımdan çalarsın saz dertli dertli |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;603719]sağlık olsun çabuk dönerim
üzülme ardımdan sana önerim her saat her vakit adın anarım ardımdan çalarsın saz dertli dertli[/QUOTE] kendine iyi bak yaban illerden alırım kokunu gonca güllerden bu yaşlı gözleri koyma yollardan her hafta mektuplar yaz dertli dertli |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:50. |
|