![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Arif abi sana veda etmeye,
Sohbeti burada kesip gitmeye, Sahte ortamlarda sohbet etmeye, Ne dilim variyor, ne el gidiyor. |
Aldım kalemi elime,
Dedim iki satır neyime, Sivaslı olan her yiğido, Söyler iki kelam bizede. |
[quote=sandalli;339248]Arif abi sana veda etmeye,
Sohbeti burada kesip gitmeye, Sahte ortamlarda sohbet etmeye, Ne dilim variyor, ne el gidiyor.[/quote] Hayırdır sandallım gidersin nereye Gonca güller getirdim sana vermeye Gerçek dururken sahtelerle eğlenme Gidipde gam düşürme bendime |
[quote=SivasLady;339239][B]kaderde hayat budur [/B]
[B]gurbetde calis calis dur[/B] [B]sizlerle burda birlestirdi diye[/B] [B]sivaslilar.net benim icin bir gurur[/B][/quote] Kaderdir bizim yolumuz çizen Kimse kurtulamaz onun elinden Yaşarız hepimiz hayatın içinden Kimi dertli kimi mutlu çizenden |
[COLOR="Red"][B] Mâni mâni rehindir,
Mânime gelen kimdir? hadi mâni diyelim Bakalım dertli kimdir arif abi :) ? [/B][/COLOR] |
[quote=sibelYILMAZ;339252]Aldım kalemi elime,
Dedim iki satır neyime, Sivaslı olan her yiğido, Söyler iki kelam bizede.[/quote] Kalemi almak yazmak emektir İçini etrafa dökmek demektir SibelYılmaz'ın gelmesi buaraya Ozanları çok mutlu etmiş demektir |
[quote=Peri-58;339267][COLOR=red][B] Mâni mâni rehindir, [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]Mânime gelen kimdir? [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]hadi mâni diyelim [/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Bakalım dertli kimdir arif abi :) ? [/COLOR][/B][/quote] Mani maniyi açar Maniden kim kaçar Bizim kız bugün Neşeden ışık saçar:D |
[COLOR="YellowGreen"][B] Dağlar dağladı beni,
Gören ağladı beni, Çarkı kırılası felek, Çarkına bağladı beni. [/B][/COLOR] uymadı ama :D |
[QUOTE=Peri-58;339273][COLOR="YellowGreen"][B] Dağlar dağladı beni,
Gören ağladı beni, Çarkı kırılası felek, Çarkına bağladı beni. [/B][/COLOR] uymadı ama :D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]P[/COLOR]eri masalindanmi kactin [COLOR="black"]E[/COLOR]vinde börekmi actin [COLOR="black"]R[/COLOR]üyamda dogum gününü kutladik [COLOR="black"]I[/COLOR]stedigin pastayida aldik nice mutlu senelere canim[/COLOR][/I][/B] |
[quote=Peri-58;339273][COLOR=yellowgreen][B] Dağlar dağladı beni, [/B][/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]Gören ağladı beni, [/COLOR][/B] [B][COLOR=yellowgreen]Çarkı kırılası felek, [/COLOR][/B] [B][COLOR=yellowgreen]Çarkına bağladı beni. [/COLOR][/B] uymadı ama :D[/quote] Dağlarda yeşil otlar Bulutlar toplaşırlar Söyle nerden gelirsin Seni görer kaçarlar ;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:14. |
|