![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
üstadım on dakıyka ara verelim
siyahi dost gelir bekle görelim şu haris nefsimize hesap soralım yassı namazımı kılıp geliyorum |
[QUOTE=OSMAN ECE;603865]diyarim bir daha dünyaya gelmez
inanın siz olmazsanız yüzü gülmez bazı insanlar nankör kendini bilmez daneleyip iyileri seçip geldiniz[/QUOTE] Bazısı değer bilmez böyle gelir işine Hak hukuk bilmeyenin sakın düşme peşine Necmeddin özbek senin neler geldi başına Kayıp olan dostları bulupta'mı geldiniz? |
üstadım ayak verdim gördünmü
necmeddine hal hatir sordunmu orucunu açıp miydeni yordunmu bir bardak ıhlamur alıp geliyorum |
İftarim geç olur bilemem niye,
Selam olsun benden ağaya, beye, Dosttan haber geldi haydi gel diye, Bıraktım herşeyi koşarak geldim. |
ozanlar rüzgarı yine burada esti
şükür birlikte gördüm eşi dostu yaşlı kafamı hararetler bastı bir kere denize dalıp geliyorum |
[QUOTE=OSMAN ECE;603870]ozanlar rüzgarı yine burada esti
şükür birlikte gördüm eşi dostu yaşlı kafamı hararetler bastı bir kere denize dalıp geliyorum[/QUOTE] Ayaklar bir türlü tutmadı düzen, Aman gönlünüze girmesin hazan, Dinle sözlerimi ey büyük ozan, Sivaburs üstadı bulup gelelim. |
[QUOTE=sandalli;603869]İftarim geç olur bilemem niye,
Selam olsun benden ağaya, beye, Dosttan haber geldi haydi gel diye, Bıraktım herşeyi koşarak geldim.[/QUOTE] her verilen ayağa ben uyarım siyahinin sesini hemen duyarım yaşlıyım yürürkene kayarım inan yollarda düşerk geldim |
[QUOTE=OSMAN ECE;603872]her verilen ayağa ben uyarım
siyahinin sesini hemen duyarım yaşlıyım yürürkene kayarım inan yollarda düşerk geldim[/QUOTE] Ben sola kayarım üstadım sağa, Sensin buradaki en büyük ağa, Karşı koymak olmaz bu yüce dağa, Tepeleri bir bir aşarak geldim. |
[QUOTE=sandalli;603871]Ayaklar bir türlü tutmadı düzen,
Aman gönlünüze girmesin hazan, Dinle sözlerimi ey büyük ozan, Sivaburs üstadı bulup gelelim.[/QUOTE] nereye uyayım bende şaşırdım buyurun canlarım çayı pişirdim balığa giderken aklım düşürdüm gelinde birlikte bulup gelelim |
Ayaklar karıştı ne yazsam bilmem,
Yazılan yazıyı zor olur silmem, Çabucak düzeltin vallahi gelmem :) Baktım ki düzelmiş coşarak geldim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:35. |
|