![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
seni yeniden burada görmek duyguların en güzeli hoş geldin sevgili aşık aydın
|
[QUOTE=OSMAN ECE;603983]olmadı hiç dedi kodum
herkese hoş görü dedim insanlığa ömrümü yedim söğlenecek söz kalmadı ....yeni ayak[/QUOTE] gurbetelde yürekler burgun iftar açıldı miydeler yorgun yürek ezgin gönlüm kırgın ciğer delik öz kalmadı |
Aydın gelmiş bizim ele,
Söyle Üstat kuvvet dile, Sevildiğin bile bile, Gitme artık diz kalmadı. |
[QUOTE=sivaburs;603984]Siteye girenin yüzü ak olsun,
Silinsin kötülük kalbi pak olsun, Ne yazarsa yazsın sözü hak olsun, Yaz kış bu sayfada duralım gitsin.[/QUOTE] hoş geldin üstad hey gnül dostu aşık aydın yine sazı duvara astı geldi bir iki söğledi yağıp esti hemen tüydü gitti toz kalmadı |
[QUOTE=sivaburs;603987]Aydın gelmiş bizim ele,
Söyle Üstat kuvvet dile, Sevildiğin bile bile, Gitme artık diz kalmadı.[/QUOTE] yanıktır anaların bağrı herkese ben yaptım çağrı duydular sağlamı sağırı artık bende yüz kalmadı |
[QUOTE=OSMAN ECE;603988]hoş geldin üstad hey gnül dostu
aşık aydın yine sazı duvara astı geldi bir iki söğledi yağıp esti hemen tüydü gitti toz kalmadı[/QUOTE] Hoş bulduk Üstadım yandım aşkına, Gelen hemen gider döndüm şaşkına, Sen bilirsin Pirim set çek taşkına, Ağlamaktan gören sağ göz kalmadı. (sağ=sağlam) |
[QUOTE=sivaburs;603990]Hoş bulduk Üstadım yandım aşkına,
Gelen hemen gider döndüm şaşkına, Sen bilirsin Pirim set çek taşkına, Ağlamaktan gören sağ göz kalmadı. (sağ=sağlam)[/QUOTE] meydan sizindir yiğitler babadan aldım öğütler kazel döküyor söğütler zaman oğlunda hız kalmadı |
Kış soğuğu gelsin gireyim ine,
Yanarım sıcaktan dert çıktı bine, Düzeltsin mevsimi yalvar Rabbine, İlkbahar tükendi son güz kalmadı. |
ne anam var yanimda ne babam
halimde yok acliktan tel acip konussam zaman gelsede gidip icimi döküp aglasam artik dilimde söyleyecek söz kalmadi |
[QUOTE=ece4858;603991]meydan sizindir yiğitler
babadan aldım öğütler kazel döküyor söğütler zaman oğlunda hız kalmadı[/QUOTE] bu dörtlük üstüne uymadı siyahiyi sesledim duymadı diyari baba atışmaya doymadı bildiğim kadar arada buz kalmadı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:35. |
|