![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;604159]Gurbette yaşıyor yanağı allı,
Kalbi melek gibi dilleri ballı, Namı duyulmuştur Ozan Sandallı, Sevgisiyle dolsam bu şahıs kimdir?[/QUOTE] varıp almanyayı mekan eylemiş gurbet türkülerini dertli söğlemiş bir yar aşkıyla yanıp yanıp ağlamış hasan ilterdir bu şahsın adı |
[QUOTE=sivaburs;604159]Gurbette yaşıyor yanağı allı,
Kalbi melek gibi dilleri ballı, Namı duyulmuştur Ozan Sandallı, Sevgisiyle dolsam bu şahıs kimdir?[/QUOTE] [B]Yıldızeli Sandal köyünden Bal damlar hep dilinden Şimdi kalkar gelir yerinden Hasan İlter bu şahsın ismi[/B] |
Sitede esiyor bak efil efil,
Diyari Aşık ki sözüne kefil, Ozanlar diyormuş ey ana Sefil, Dertlerini silsem bu şahıs kimdir? |
[QUOTE=sivaburs;604163]Sitede esiyor bak efil efil,
Diyari Aşık ki sözüne kefil, Ozanlar diyormuş ey ana Sefil, Dertlerini silsem bu şahıs kimdir?[/QUOTE] allaha inancı gaviy sağlam binası otuz yıldır solmadı sanki elin kınası o benim her şeyim çocuklarımın anası yüreği sevgi dolu aşık sefildır bu şahıs |
Bilir sabır ister Allah’tan gelen,
İmanla taşları kayayı delen, Sonu çiçeğidir başı Kardelen, Ayak tozu olsam bu şahıs kimdir? |
[B]Diyari babanın dünyada meleği
Çocuklarına ana evinin direği Cennettir burdan sonra durağı Aşık Sefil bu şahsın ismi[/B] |
[QUOTE=sivaburs;604165]Bilir sabır ister Allah’tan gelen,
İmanla taşları kayayı delen, Sonu çiçeğidir başı Kardelen, Ayak tozu olsam bu şahıs kimdir?[/QUOTE] esas kimlik ismi bizde saklı bacılar bacısı başında aklı süslemiş şiirleri sayfada ekli kardelen çiçeğidir bu şahsın adı |
Değerli Cley ve Osman Ece Üstatlarım vakit epeyce ilerledi, ben yazdıklarımı topluca aktarayım, gündüz vakit bulan isterse cevap yazabilir. Yalnız bırakmadığınız için minnettarım. Allah'a emanet olun, saygılarımla. (İsmini yazamadıklarım lütfen bana darılmasınlar)
Her zaman narkozu verir damara, Efsane güzeli sanki Tamara, Bilmem kimin nesi imza Kamera, Kapısını çalsam bu şahıs kimdir? Bu yaşta sırtına almış onca yük, Hazine saklıdır yüreği höyük, HasreT yazar baksan baş ve son büyük, Yanında mı kalsam bu şahıs kimdir? Başta çözemedim bir acayip nick, Tanıdıkça aldı beni bir panik, Özledik diyorlar seni Kronik, Öğrenip de ölsem bu şahıs kimdir? Bilhassa dediler bu şahsı tanı, Ağır basıyormuş insanlık yanı, Köse anılırmış soyadı sanı, Kederini dilsem bu şahıs kimdir? Soruları soran uzakta dursun, Ders zili çalıyor başladı kursun, Haddini bildirin şu sivaburs’un, Namazını kılsam bu şahıs kimdir? |
fotomudur hemşiremidir bilinmez
yaptığı güzel yorumlar silinmez insanlıktan yana eşi bulunmaz kamaradır bu şahsın ismi |
[CENTER][B][COLOR=darkred]Sevgili ozanlara selam ederim.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Kahirlidir günlerim artar kederim,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Allah´tan hep sabir dilerim,[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Cilesi bitmeyen kardelencicegiyim ben...[/COLOR][/B][/CENTER] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:36. |
|