![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
ozan değilim der güzel dizeler yazar
iki güzel yavrusu var değmesin nazar ozanlar yurduna kurmuş bir pazar güzel çay yapar hasrettir bu şahsın adı |
[QUOTE=sivaburs;604165]Bilir sabır ister Allah’tan gelen,
İmanla taşları kayayı delen, Sonu çiçeğidir başı Kardelen, Ayak tozu olsam bu şahıs kimdir?[/QUOTE] [B]Sitemizin gif uzmanı Gönlü sanki gül harmanı Rabbim versin ona dermanı Kardelen Çiçeği bu şahsın ismi [/B] |
yaz günü boynunda mavi atgısı
feysdedir onun büyük etgisi sivaslılar nette vardır yetgisi ayşe gül dür bu şahsın adı |
hayrandır ona bayanı bayı
iyi yetişmiş güzeldir huyu yıldız eli sandaldır köyü bilal köse dir bu şahsın ismi |
[B][COLOR=darkred]Emeginize saglik ozanlar döktürmüssünüz yine.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Allahim bu beraberligimizi bozmasin insaallah.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Hayirli sahurlar herekese..[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred][/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaburs;604168]
Başta çözemedim bir acayip nick, Tanıdıkça aldı beni bir panik, Özledik diyorlar seni Kronik, Öğrenip de ölsem bu şahıs kimdir? [/QUOTE] [B]Uğramaz siteye hep okey döner Ocağında çeşitli yemekler pişer Muhammed Ali onu çok sever Ayşegül'dür bu şahsın ismi[/B] |
akşamları biraz erken yatarsın
minik yavrulara bilgi katarsın onların geleceğine ışık tutarsın bu şahsın adıda sivaburs öğretmen yüreğine sağlık üstadım bu güzel dizeleri bizlere sunan yüreği kutluyorum |
Bu guzel dizeleri yureklerinin dilleriyle yazan siz degerli abilerim kardeslerim hepinizin emegine yuregine saglik en guzel gullerle suslu dualari ediyor ve yolluyorum yolunuz acik Allah yar ve yardimciniz olsun
|
Biyikla kapatmis kocaman keli,
Sadece hayirda ozanin eli, Nağme nağme inler sazinin teli, Sazin efendisi Osman Ece´dir. Bir de balikci var göllerdir yeri, Siirde, nesirde ustanin biri, Sevgi ve saygiyla doldurmus seri, Izin efendisi Necemeddin beydir. Asik Diyari´yle eylemis ülfet, Almis üzerinde koymamis külfet, O´na saygi duyar burada millet, Özün efendisi Asik Sefil´dir. Adi Coskun ama kendisi sakin, Dostum, arkadasim canima yakin, Bizleri arada görmüyor lakin, Gözün efendisi Arif Coskun dur. Sitede ozana aciyor izi, Güven verir bize her zaman sözü, Bir baska anlamli yazdigi yazi, Yazin efendisi Halit hocadir. Sadece Mevla´ya basini eger, Müslüman olana verir hep deger, Dünya dar gelsede kalplere sigar, Hazin efendisi Muhammed Ali. Yigit kim deyince aklima gelir, Insan kiymetini cok iyi bilir, Arkadas ugruna öldürür, ölür, Sözün efendisi Bilal Köse´dir. Tavlada üstüne bulunmaz usta, Vatan icin yasar, Sivas´a hasta, Rastlanmaz dünyada böyle bir dosta, Bizin efendisi can Kameradir. Insanlara hizmet en asil isi, O´nu cok seviyor dostlari, esi, O´nunla tatlanir sofranin asi, Kizin efendisi Aysegül hanim. Vatan hasretini gönlünde besler, Öyle bir gönülde biter mi hisler? Siire can verir, cicekle süsler, Bazin efendisi Kardelen hanim. Sandalli uykuya daliyor erken, Biz ac bekliyoruz siz iftar yerken, Hemsehrim, can bacim HasreT´tir derken, Tezin efendisi HasreT hanimdir. |
[IMG]http://www.hizliupload.com/di-77ZEJ43G.jpg[/IMG]
Farklı bir formatla dörtlüğü başlatan başta değerli ozanımız sivaburs olmak üzere Osman Ece, Sandallı ve Cley ozanlarımıza bu övgülerinden dolayı şahsım adına çok teşekkür ediyor emeğinize yüreğinize sağlık diyorum. Selam, sevgi ve saygılarımla. (Dün yoktum çok şey kaçırmışım üzgünüm) . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:45. |
|