![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;604297]Yüreğimi aşkı ile süsledim,
Deli gibi O´na sırtım yasladim, Bir bilseniz nice ümit besledim, O beni hayattan yıldırdı nidem.[/QUOTE] Gün yüzü göremez kesip astığı, Gevşesin diyerek soydum fıstığı, (bildiğimiz yer fıstığı :)) Dedim al rahat et şu tüy yastığı, O bana yastıkla saldırdı nidem. :) |
[QUOTE=sivaburs;604299]Gün yüzü göremez kesip astığı,
Gevşesin diyerek soydum fıstığı, (bildiğimiz yer fıstığı :)) Dedim al rahat et şu tüy yastığı, O bana yastıkla saldırdı nidem. :)[/QUOTE] Yüreğime ela bakış yağardı, Gülüşü gönlüme gündü doğardı, Saçları sarıydı birden ağardı, Bu hal Siyahi´yi öldürdü nidem. |
[B]Bana küsmüş açar arayı
Okey oynar unutur burayı Kabuk bağlamış onca yarayı Bak yine yoldurdu nidem [/B] |
[QUOTE=sandalli;604300]Yüreğime ela bakış yağardı,
Gülüşü gönlüme gündü doğardı, Saçları sarıydı birden ağardı, Bu hal Siyahi´yi öldürdü nidem.[/QUOTE] Sivaburs bu halin içler acısı, Dünyanı kararttı elin gacısı, Dün akşam konuktu bizde bacısı, Cilveyle aklımı çeldirdi nidem. :) |
Yüreginize saglik can dostlar, yazan, okuyan ve destek veren tüm ozanlara sükranlarimi sunuyorum. Tesekkürler, vielen dank, merci, thank you. :)
|
[QUOTE=Cley;604302][B]Bana küsmüş açar arayı[/B]
[B]Okey oynar unutur burayı[/B] [B]Kabuk bağlamış onca yarayı[/B] [B]Bak yine yoldurdu nidem[/B] [/QUOTE] [B][COLOR=#ff8c00]küstürüp küstürüpde bana küsmüş diyor onca suçu bana yüklüyor okey oynarım diye saçların yoluyor okey oynamayıpda bilmem ki nidem :D[/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]ben yokken ozanlarım toplanmışlar buraya
hoş kelamların kokusu yayılmış havaya hoş geldiniz ozanlarım bu odaya size selam vermeyim de bilmem ki nidem [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronik;604328][B][COLOR=darkorange]ben yokken ozanlarım toplanmışlar buraya
hoş kelamların kokusu yayılmış havaya hoş geldiniz ozanlarım bu odaya size selam vermeyim de bilmem ki nidem [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE] Sitede dostumu aradım durdum, Sevgiye yönelik hayaller kurdum, Ozanlar gardaşım bu sayfa yurdum, Bu sevgi ölünce biter be dostum. |
[QUOTE=sivaburs;604329]Sitede dostumu aradım durdum,
Sevgiye yönelik hayaller kurdum, Ozanlar gardaşım bu sayfa yurdum, Bu sevgi ölünce biter be dostum.[/QUOTE] nedense dostluklar uzak aralı ozanlar dizeleri yazarlar yaralı yare boş hayaller kurdum kuralı tenim ölüden beter be dostum |
[B][COLOR=darkorange]gözlerin beni aramış baktığın her tarafda
ihmal ettim bilirim oldum artık farkında herşeyin bir sınırı var tabi sabrın da benim yerim burası ,yettim yettim be dostum :D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:10. |
|