![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Bakın bu sitede güller açacak
Herkes ektiğini elbet biçecek Bu sayfayı bir gün tarih yazacak Gönlünüzü ferah tutun be dostum |
Ne guzeldir simdi ovalar yaylar
Gozlerim bugun silayi aralar Yar oturmus karalar baglar Gidelim silaya doguru be dostum. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604340]çoktan unuttum üstad üstü küllendi
bugün deli yüreğim neden ki dellendi o benim için çoktan obir yana yollandı kalpsizler gönlünü çabuk satar be dostum[/QUOTE] Ha şöyle üstadım erit yüreği, Kızdıran olursa salla küreği, Sensin bu sayfanın beli direği, Kaptansız gemimiz batar be dostum. |
[QUOTE=sivaburs;604341]Kader yine bana ağını ördü,
Uykumu kaçırdın gecenin dördü, Arayan gözlerim gerçeği gördü, Anılar gözümde tüter be dostum.[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]Ona ne engel olabilir, hangi sebeptir engel anılar orada kalsın, ama mutlaka sen gel kabusun olsamda yataktan dön gel seninle didişmeyi özledim be dostum [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaburs;604341]Kader yine bana ağını ördü,
Uykumu kaçırdın gecenin dördü, Arayan gözlerim gerçeği gördü, Anılar gözümde tüter be dostum.[/QUOTE] bilmemki üstadım zamanın varmı gece yatmazsan gündüzün zormu pikmi dolaşırsın yoksa jokere permi aç artık dolaşma yeter be dostum |
[QUOTE=bilal kose;604344]Ne guzeldir simdi ovalar yaylar
Gozlerim bugun silayi aralar Yar oturmus karalar baglar Gidelim silaya doguru be dostum.[/QUOTE] İnşallah bu birlik ebedi olur Ozanlar sayfası hep böyle kalır Biraz sonra belki sandallı gelir ÖZBEK bu günlükte kaçar be dostum |
[QUOTE=kronik;604346][B][COLOR="DarkOrange"]Ona ne engel olabilir, hangi sebeptir engel
anılar orada kalsın, ama mutlaka sen gel kabusun olsamda yataktan dön gel seninle didişmeyi özledim be dostum [/COLOR][/B][/QUOTE] Muhallebi yerken çiğnemeden yut, Sözlerini derken dediğini tut, Ben sana ezilmem eskiyi unut, Bu gaci sırf bana çatar be dostum. :) |
saygı değer ece sivaburs kronik bilal kardeşim gönlünüzün gülü hiç solmasın her şey gönlünüzce olsun
|
[QUOTE=OSMAN ECE;604348]bilmemki ütadım zamanın varmı
gece yatmazsan gündüzün zormu pikmi dolaşırsın yoksa jokere permi aç artık dolaşma yeter be dostum[/QUOTE] Joker yok gözümü açmışım iri, Oyunda olurum sağlam ve diri, Yanıma oturmuş beleşçi biri, Beni koz atmaya iter be dostum. :) |
[QUOTE=NECMEDDİN ÖZBEK;604351]saygı değer ece sivaburs kronik bilal kardeşim gönlünüzün gülü hiç solmasın her şey gönlünüzce olsun[/QUOTE]
Çok erken gidersin daha saat kaç, Nurlusun etrafa nurlarını saç, Sabah namazında kulağını aç, Seherde bülbüller öter be dostum. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:02. |
|