![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
sitenin gülüdür hasretle kamera
en güzel sözler yakisir onlara baska iltifatlar bence bosa bambaskadir onlar be dostum |
[QUOTE=erhan 58;604378]sitenin gülüdür hasretle kamera
en güzel sözler yakisir onlara baska iltifatlar bence bosa bambaskadir onlar be dostum[/QUOTE] Aman Erhan' cım ne demek Az hele gelde sohbet edek Oruçtan çıktık yanınada çay içek Kamera gelirse gayfe içek dostum :rolleyes: |
Dişime göre bir ozan bulursam,
Çalarım elimde sazı bu akşam, Hele sözlerinden neşe alırsım, Görün siz bendeki pozu bu akşam. |
hasan hocam net' te sorun var galiba sürekli uyarıyorlar 7000 küsür hesabı hack'lemişler
|
[QUOTE=sandalli;604403]Dişime göre bir ozan bulursam,
Çalarım elimde sazı bu akşam, Hele sözlerinden neşe alırsım, Görün siz bendeki pozu bu akşam.[/QUOTE] Misafirim vardı ondan geç kaldım, Onlarla koyu bir sohbete daldım, Ozan rakip arar haberi aldım, Yarıştıralım mı sözü bu akşam. |
[QUOTE=sivaburs;604409]Misafirim vardı ondan geç kaldım,
Onlarla koyu bir sohbete daldım, Ozan rakip arar haberi aldım, Yarıştıralım mı sözü bu akşam.[/QUOTE] Laflar söylendikce gönüller coşar, Kavgayı duyanlar buraya koşar, Öyle bir vururum aklınız şaşar, Mora çeviririm gözü bu akşam. |
[QUOTE=sandalli;604411]Laflar söylendikce gönüller coşar,
Kavgayı duyanlar buraya koşar, Öyle bir vururum aklınız şaşar, Mora çeviririm gözü bu akşam.[/QUOTE] Kafa göz yarmak yok senden dileğim, Kolay bükülmez ki benim bileğim, Hadi bir cimcikle beni meleğim, Alayım sendeki tozu bu akşam. |
[QUOTE=sivaburs;604414]Kafa göz yarmak yok senden dileğim,
Kolay bükülmez ki benim bileğim, Hadi bir cimcikle beni meleğim, Alayım sendeki tozu bu akşam.[/QUOTE] Ben iyi olanı cana sararım, Yiğitlerde biraz yürek ararım, Biriyle kavgadır en son kararım, Sararım yarana bezi bu akşam. |
[QUOTE=sandalli;604415]Ben iyi olanı cana sararım,
Yiğitlerde biraz yürek ararım, Biriyle kavgadır en son kararım, Sararım yarana bezi bu akşam.[/QUOTE] Bu sözlerin beni sevgiye itti, Zaten sevdiğim de terketti gitti, Başlamadan bizim kavgamız bitti , Boşalttın sırtıma buzu bu akşam. |
[QUOTE=sivaburs;604418]Bu sözlerin beni sevgiye itti,
Zaten sevdiğim de terketti gitti, Başlamadan bizim kavgamız bitti , Boşalttın sırtıma buzu bu akşam.[/QUOTE] Terkeden aşkını geri bulalım, İstersen ülkeye haber salalım, Babasına varıp hemen alalım, Yoksa kaçıralım kızı bu akşam. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:07. |
|