![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;604431]Gel vazgeç üstadım vakitte erken,
Onların bahçede doludur diken, Sende bu diretme inat var iken, Kırdıracaksın bak dizi bu akşam.[/QUOTE] Hele düğün olsun yemekler pişer, Davulla, zurnayla gönüller coşar, Belki arkadaşı bize de düşer, Mutlu etsen n´olur özü bu akşam? |
[QUOTE=sandalli;604432]Hele düğün olsun yemekler pişer,
Davulla, zurnayla gönüller coşar, Belki arkadaşı bize de düşer, Mutlu etsen n´olur özü bu akşam?[/QUOTE] Kendine yontarsın var arkadaşı, Yüzünü bir görsen tam lüle taşı, Aman dikkat eyle yardırma başı, Valla bulamazsın izi bu akşam. |
[QUOTE=sivaburs;604434]Kendine yontarsın var arkadaşı,
Yüzünü bir görsen tam lüle taşı, Aman dikkat eyle yardırma başı, Valla bulamazsın izi bu akşam.[/QUOTE] Yok dedin ya işte felegim şaştı, Ümidin yerine hüzünler düştü, Sendeki bu inat kalbimi deşti, Soktun Siyahi´ye bizi bu akşam. :) |
[QUOTE=sandalli;604436]Yok dedin ya işte felegim şaştı,
Ümidin yerine hüzünler düştü, Sendeki bu inat kalbimi deşti, Soktun Siyahi´ye bizi bu akşam. :)[/QUOTE] Sanki hakkımızda yazılmış ayet, Sivaburs onsuz da mutludur gayet, Senin niyetinde var ise şayet, Gülüyor Sarı'nın yüzü bu akşam. :) |
Yazamamış ama izlemiş bari,
Acemi ozanın ustası, yari, Söyle neredeydin Üstat Diyari, Doldurdun içime közü bu akşam. Eliniz, diliniz, gönlünüz dert görmesin dostlarım. Katılımda bulunan ve desteklerini esirgemeyenlere, özellikle de Sandallı Üstada teşekkür ederim. Saygılarımla. |
[QUOTE=sivaburs;604438]Yazamamış ama izlemiş bari,
Acemi ozanın ustası, yari, Söyle neredeydin Üstat Diyari, Doldurdun içime közü bu akşam. Eliniz, diliniz, gönlünüz dert görmesin dostlarım. Katılımda bulunan ve desteklerini esirgemeyenlere, özellikle de Sandallı Üstada teşekkür ederim. Saygılarımla.[/QUOTE] Hocam kalemin daim olsun, yüregine saglik, tüm gönül dostlarina tesekkür ediyorum ben de. |
[QUOTE=sivaburs;604438]Yazamamış ama izlemiş bari,
Acemi ozanın ustası, yari, Söyle neredeydin Üstat Diyari, Doldurdun içime közü bu akşam. Eliniz, diliniz, gönlünüz dert görmesin dostlarım. Katılımda bulunan ve desteklerini esirgemeyenlere, özellikle de Sandallı Üstada teşekkür ederim. Saygılarımla.[/QUOTE] siz ustalar ustası bense acemi torun meşgül etti benim gecemi candan çok severim halit hocamı bir bebek meşgül etti bizi bu akşam |
Yokluğunun kederleri gönlü dağlamasın diye
İçimde kopan fırtına artık çağlamasın diye Yeter deyip gözlerime sana ağlamasın diye Bedenime prangalar vuracağım ben bu akşam. |
Yüzüne bakınca gözlerim yanar,
Eritir aniden yüzde nur beni, Bal damlar ağızdan dillerin pınar, Eğer gideceksen çek de vur beni. |
[QUOTE=sivaburs;604475]Yüzüne bakınca gözlerim yanar,
Eritir aniden yüzde nur beni, Bal damlar ağızdan dillerin pınar, Eğer gideceksen çek de vur beni.[/QUOTE] dost sırtıma vurdu eleştiri okun bilmiyorsan bir bilene sor beni üstadım buna sen alınma sakın haksız isem razıyım kır beni |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:53. |
|