![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
kubat
gülüm gülüm |
songül karli - boyle olurmu
|
UĞUR ARSLAN BİR AYRILIĞIN İLK GÜNÜ :(
|
[B][COLOR="Red"]Kubat
Gönül Ne ararsın, gam yükü mü Uslan artık gönül Sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül ne ararsın, gam yükü mü uslan artık gönül sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül[/COLOR][/B] |
Ebru Gündeş............ Cumartesi
|
Ergun efe Haberin varmi
|
müslüm gürses
mahsun kul |
[B][I][COLOR="DarkRed"]
Mustafa Keser Tutku Aklımda fikrimde hep sen varsın Rüyalı hülyalı gözlerin var Sevmemek mümkün mü güzelim seni Beni kahreden o gözlerin var Aklımda sen fikrimde sen Sevgimi nasıl söylesem Sen benim tek tutkum son umudumsun Beni kahreden o sözlerin var Sevdan hep çileli serimdedir Yerin kalbimde çok derindedir Ne olur naz edip üzme beni Nerde olsan gönlüm seninledir Gönlüme bir girsen Sevgimi bir bilsen Hasreti bir silsen Ne olurdu? Gözlerim dost oldu hayalinle Gönlümde en derin izlerin var Sevgimi gel süsle gülüşünle Kalbimde en güzel izlerin var [/COLOR][/I][/B] |
[B][I][COLOR="DarkRed"]Grup Destan
Ben Ölürsem Batan bir qüneş qibi ayrıLdık ne ağLadık ne sözümüz bu dedik mutLuLuk diLemeden ayrıLdık ne bir eL ne bir mendiL saLLadık sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm!!! biten bir şafak qibi ayrıLdık ne eLveda ne sadece sarıLdık hiç bir söz söyLemeden ayrıLdık ne bir yaş nede biraz ağLadık sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm!!! kayan bir yıLdız gibi ayrıLdık ne konuştuk ne sonumuz bu dedik hoşçakaL diyemeden ayrıLdık ne bir sır ne bir umut sakLAdık sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm sen bende ben öLürsem öLürsün sen öLürsen ben zaten öLürüm ben zaten öLürüm... BEN ZATEN ÖLÜRÜM!!! [/COLOR][/I][/B] |
zeki müren eski dostlar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:51. |
|