![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ibrahim tatlises Yalan...
|
AYNI[COLOR="Red"][B]
Aynı yoldan, geçmişiz biz Aynı sudan içmişiz biz Yazımız bir kışımız bir Aynı dağın yeliyiz biz Şarkılar bir türküler bir Hep beraber söyleriz biz Halaylar bir horonlar bir Aynı sazın teliyiz biz Gönüller bir dualar bir Bir Allahın kuluyuz biz Has bahçemiz yurdumuzdur Aynı bağın gülüyüz biz[/B][/COLOR] |
[B][COLOR=darkred]Ali Ercan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Çağırayım Mevlam Seni[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred][/COLOR][/B][B][COLOR=darkred]Dağlar ile taşlar ile Çağırayım Mevlam seni Seherlerde Kuşlar ile Çağırayım Mevlam seni Gökyüzünde İsa ile Tur dağında Musa ile Elindeki asa ile Çağırayım Mevlam seni Derdi aşkın Eyyub ile Gözü yaşlı Yakub ile Ol Muhammed Mahbub ile Çağırayım Mevlam seni Yunus okur diller ile Hakkı seven kullar ile Ol Fahri bilenler ile Çağırayım Mevlam seni[/COLOR][/B][B] [COLOR=darkred][/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Blue"]Celaleddin Ada - Sürgün[/COLOR][/B]
|
cengiz kurtoglu
küllenen ask |
[B][COLOR=red]Ferhat Göcer[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Vefasi eksik yarim[/COLOR][/B] [B][COLOR=red][/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Tepeden tırnağa aşığım sana Ne ilk kez nede son söylerim sana Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde değil Kimse kimseyi sevmek zorunda değil Ama sen hiç korkma aşk önümde değil Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çagır gönülden Hiç gelmez olur muyum Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır gönülden Ben gelmez olur muyum Varsın bir ümit kalmasın bize Hüznün kalbime sığmasa bile Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır gönülden Hiç gelmez olur muyum Gel benim vefası eksik yarim Ben sensiz durur muyum Sen beni bir çağır gönülden Hiç gelmez olur muyum... [/COLOR][/B] |
sibal can: canımın yoldaşı ol
|
orhan gencebay
dokunma |
esra özmen sev yeter
|
cengiz imren
bilseydim |