![]() |
Cevap: Üstteki üyeyi anlat
[QUOTE=servet 58;578623]bilal benim öz kardesimden farksız gerçek
bir vatan sever saf yigido[/QUOTE] Servet abiyi anlatmaya kelimelerin gucu yetmez adam gibi adam tabiriyle adam gibi adam. |
[QUOTE=bilal kose;578621]Sivasa ve Sivasliya duydugu hayranligiyla ve herkese mutavazi alcak gonullu olusuyla ve koyumuze misafiligiyle taniyorum:)[/QUOTE]
[QUOTE][QUOTE][/QUOTE][/QUOTE] canım kardeşim çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz iyilik tek taraflı olmaz kardeşim sizlerin iyiliğidir karşılık veren allah sağlık sıhhat versin tekrar teşekkür ederim canım bacım dert ortağım kardelen çiçeğim sensiz ben bir hiçim gülüm sen benim hayatımın diğer yarısısın seni çok ama çok seviyorum bitanem çok teşekkür ederim. |
o sitenin gülü
iyi yürekli dürüst beni ablam |
evet aynen benim canım kardeşim servetcim de öyledir çok anlayışlı alçak gönllü ve çok kibar bir beyefendidir allah ne dilerse gönlünün güzelliğine göre versin kardeşimin.
|
[QUOTE=aysima58;578657]canım kardeşim çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz iyilik tek taraflı olmaz kardeşim sizlerin iyiliğidir karşılık veren allah sağlık sıhhat versin tekrar teşekkür ederim
canım bacım dert ortağım kardelen çiçeğim sensiz ben bir hiçim gülüm sen benim hayatımın diğer yarısısın seni çok ama çok seviyorum bitanem çok teşekkür ederim.[/QUOTE] küsdüm aysima ben dert ortağın değilmiyim bacım kırıldım hemde öz bacım |
[QUOTE=doğan bulut58;578669]küsdüm aysima ben dert ortağın değilmiyim bacım kırıldım
hemde öz bacım[/QUOTE] [QUOTE][/QUOTE] abuuuu yoh kele ben bayan olarah didiydim dur hemen kusme la senin yerin ayrıdır her daim bilmezmisin ki kusuyon hemen amaaaa seni anlatmaya kelimeler yitmez vallah bah oy amaaan canım kardeşim kusme bah bende kuserim bayramda geçti barıştıranda olmaz galırıh eylece kele sen benim duygusal arkadaşımsın seninle ağlamayı çok seviyom çünkü ortak yanımız çok biliyosun sen bir başkasın yahu saf temiz kalpli hoş görülü büyükle büyük küçükle küçük olan her yaş kesimine uyan bir kardeşimsin allah hastalığına acil şifalar versin kardeşim sana dualarımı eksik etmiycem. |
sitenin gülü.....
|
tanımıyorum :D:D:D:
|
Cana yakın..
|
Ciddi hafif asabi :) :)
|