![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
Sen benim ustamsın candadır yerin,
Sana kemlik yapmam düşünme derin, Bilirim seninle aramız serin, :) Gardaşını senden yana bil gayrı. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604907]
çok özlemiş ulaş ada köyünü sarı saltuktan almıştır huyunu içtinmi iftarda soğuk suyunu içipte güzelce kana bil gayrı[/QUOTE] Midemi bir bilsen hep yara bere,, İçtim soğuk suyu yapıştım yere, Benim sana sevgim olmadı dere, Balkanlarda akan Tuna bil gayri. |
çok harika oldu burada düzen
destanlar dizip şiirler yazan birazdan gelir sandallı ozan onuda bizden yana bil gayrı |
[QUOTE=sivaburs;604909]Midemi bir bilsen hep yara bere,,
İçtim soğuk suyu yapıştım yere, Benim sana sevgim olmadı dere, Balkanlarda akan Tuna bil gayri.[/QUOTE] Gel gönlüm boşuna hayale dalma, Kendini yıpratıp hüzüne salma, Kötü bir dörtlüğü üstüne alma, İyi sözlerimi sana bil gayrı. |
[QUOTE=sandalli;604911]Gel gönlüm boşuna hayale dalma,
Kendini yıpratıp hüzüne salma, Kötü bir dörtlüğü üstüne alma, İyi sözlerimi sana bil gayrı.[/QUOTE] Seni arıyordum gözlerim iri, Gelecek diyordu gayıptan biri, Sensin bu sayfanın ustası piri, Beni ahırında dana bil gayri. |
[QUOTE=sandalli;604908]Sen benim ustamsın candadır yerin,
Sana kemlik yapmam düşünme derin, Bilirim seninle aramız serin, :) Gardaşını senden yana bil gayrı.[/QUOTE] hiç bir zaman olamam seninle serin senin dostluğun yüreğimde derin hep mutlu eder beni sitedeki varın yeter bu ismimi ana bil gayrı |
[QUOTE=sivaburs;604912]Seni arıyordum gözlerim iri,
Gelecek diyordu gayıptan biri, Sensin bu sayfanın ustası piri, Beni ahırında dana bil gayri.[/QUOTE] Senin sözlerine tüm alem hayran, Yazdığın dörtlüğe olmalı gurban, Sizin yanınızda her günüm bayram, Elime yaktığım kına bil gayri. |
[QUOTE=sandalli;604914]Senin sözlerine tüm alem hayran,
Yazdığın dörtlüğe olmalı gurban, Sizin yanınızda her günüm bayram, Elime yaktığım kına bil gayri.[/QUOTE] Kalbimi kalbine dikeyim yama, Şimşekler çakıyor yaklaşma cama, Sana sıcak ekmek yapardım ama, Mercimek karışmış una bil gayri. |
[QUOTE=OSMAN ECE;604913]hiç bir zaman olamam seninle serin
senin dostluğun yüreğimde derin hep mutlu eder beni sitedeki varın yeter bu ismimi ana bil gayrı[/QUOTE] Aklım sende kaldı gönlüm burada, Yazayım isterim size arada, Özlemim şiirde değil parada, Bizi ısıranı kene bil gayrı. |
[QUOTE=sandalli;604914]Senin sözlerine tüm alem hayran,
Yazdığın dörtlüğe olmalı gurban, Sizin yanınızda her günüm bayram, Elime yaktığım kına bil gayri.[/QUOTE] derbeder diyarim gezip duruyor bazende kendine hesap soruyor seni görmek için ne hayel kuruyor uzuyor gurbette asvalt yol gayrı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:46. |
|