![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;604916]Aklım sende kaldı gönlüm burada,
Yazayım isterim size arada, Özlemim şiirde değil parada, Bizi ısıranı kene bil gayrı.[/QUOTE] Tanırım ezelden gözü karayı, Bilirim sevmezsin asla parayı, Size mirasımdır gönül sarayı, sivaburs gidiyor hana bil gayri. |
[QUOTE=sivaburs;604918]Tanırım ezelden gözü karayı,
Bilirim sevmezsin asla parayı, Size mirasımdır gönül sarayı, sivaburs gidiyor hana bil gayri.[/QUOTE] Sen gelince birden kayboldu duman, Siyahi gönlümde bitmiyor aman, Yanında ozanlar, kalbinde iman, Hatıran yazıldı düne bil gayri. |
Sıcak yürekli Üstatlarıma sonsuz sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. Ne güzel dörtlükler çıktı meydana. Yüreğiniz dert görmesin. İyi geceler.
|
Iki büyük ustayi da yürekten kutluyorum, saygilar, selamlar. Diyari baba ellerinden öpüyorum, keske sen de gelseydin Almanya´ya.
|
[B][COLOR=darkred]Gurbete düstü yolum[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Kirildi kanadim kolum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Sehit olmus melek soylum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ahlarim arsa cikti Bil gayri[/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kardelencicegi;604922][B][COLOR=darkred]Gurbete düstü yolum[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Kirildi kanadim kolum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Sehit olmus melek soylum[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Ahlarim arsa cikti Bil gayri[/COLOR][/B][/QUOTE] hergün yaralarımız içten kanıyor anne baba akrabanın içi yanıyor kınayla yollanıp tabutla dönüyor nefret doldu yürek bıktı bil gayrı |
Ozanlar buraya yazsın üç öğün,
Onlarla aydınlık yaşanan her gün, Vurulsun davullar kurulsun düğün. Artık bu siteye gam uğramasın. |
[QUOTE=sandalli;604968]Ozanlar buraya yazsın üç öğün,
Onlarla aydınlık yaşanan her gün, Vurulsun davullar kurulsun düğün. Artık bu siteye gam uğramasın.[/QUOTE] Baba dikkatli ol diyordu Ceren, O anda başıma geçti tenceren, Naramla dağıldı kapı penceren, Dikkat et gözüne cam uğramasın. ( gam yok ya civelek olsun :)) |
fakir fukaranın yüzü gülmüyor
asgariy ücertle cebler dolmuyor attığı taşlar yerlerini bulmuyor aman ha yurduma zam uğramasın |
[QUOTE=sivaburs;604969]Baba dikkatli ol diyordu Ceren,
O anda başıma geçti tenceren, Naramla dağıldı kapı penceren, Dikkat et gözüne cam uğramasın. ( gam yok ya civelek olsun :))[/QUOTE] Kimseler kimseye yara açmasın, Diller türkü desin nefret saçmasın, Aman ha üstadım tadın kaçmasın, Senin yüreğine kem uğramasın. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:48. |
|