![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;604970]fakir fukaranın yüzü gülmüyor
asgariy ücertle cebler dolmuyor attığı taşlar yerlerini bulmuyor aman ha yurduma zam uğramasın[/QUOTE] Güneşte çok durma yanma benizden, Sonra o gür sesin çıkar genizden, Duş almadan dönme sakın denizden, Tertemiz halıya kum uğramasın. |
[QUOTE=sivaburs;604972]Güneşte çok durma yanma benizden,
Sonra o gür sesin çıkar genizden, Duş almadan dönme sakın denizden, Tertemiz halıya kum uğramasın.[/QUOTE] Dost diye kötüyü sinene sarma, İyi olur diye hayaller kurma, Yontulmaz inan ki o koca yarma, Koy ormanda kalsın çam uğramasın. |
[QUOTE=sandalli;604974]Dost diye kötüyü sinene sarma,
İyi olur diye hayaller kurma, Yontulmaz inan ki o koca yarma, Koy ormanda kalsın çam uğramasın.[/QUOTE] Yarini belinden tutmuştu Kazım, Bu iş için elbet karanlık lazım, Kapıda nöbet tut salak Mülazım, Sakın ha odaya mum uğramasın. :) |
[QUOTE=sivaburs;604975]Yarini belinden tutmuştu Kazım,
Bu iş için elbet karanlık lazım, Kapıda nöbet tut salak Mülazım, Sakın ha odaya mum uğramasın. :)[/QUOTE] Bir güzel göğsüme yaralar açtı, Beni aşık edip bıraktı kaçtı, Ağzını açınca nefretler saçtı, Yanımıza öyle şom uğramasın. |
[QUOTE=sandalli;604976]Bir güzel göğsüme yaralar açtı,
Beni aşık edip bıraktı kaçtı, Ağzını açınca nefretler saçtı, Yanımıza öyle şom uğramasın.[/QUOTE] Tartıldım yüz elli kiloyum dedi, Neyim var neyim yok hepsini yedi, Kapıya bıraktım bir kara kedi, Çeyreği öldürür tam uğramasın. |
[QUOTE=sivaburs;604977]Tartıldım yüz elli kiloyum dedi,
Neyim var neyim yok hepsini yedi, Kapıya bıraktım bir kara kedi, Çeyreği öldürür tam uğramasın.[/QUOTE] Bazen sohbet ettik, bazen yarıştık, Bazen küstük ama geri barıştık, Ustalar yanında piştik, eriştik, Aman ha bizlere ham uğramasın. |
[QUOTE=sandalli;604979]Bazen sohbet ettik, bazen yarıştık,
Bazen küstük ama geri barıştık, Ustalar yanında piştik, eriştik, Aman ha bizlere ham uğramasın.[/QUOTE] Burası ozanlar yiğitler eli, Hepsi sağlam değil bazısı deli, Estir serinletsin şu karayeli, Yanmış yüreğime sam uğramasın. |
[QUOTE=sivaburs;604980]Burası ozanlar yiğitler eli,
Hepsi sağlam değil bazısı deli, Estir serinletsin şu karayeli, Yanmış yüreğime sam uğramasın.[/QUOTE] Haydi Bilal sen de birşeyler söyle, Gardaş sesiz, sakin oturma öyle, Biz erkek erkeğe iyiyiz böyle, Erkek meclisine dam uğramasın. :) |
Demire suyu tut dona berkiye,
Nice güzelleri aldık terkiye, Onunla arayı açtı Türkiye, Bu sıra gözüme Şam uğramasın. |
Sizleri izlemek oyle guzelki.
Sizlerin yeri bende oyle ozelki. Gurbetten sizlere gonderdim selami. Bu muhabet yurduna baykuslar ugramasin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:09. |
|