Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17109)

HasreT 24.03.2010 10:51

Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?

yıldızeli sandallı köyünden,gurbetçi ,ozan,şair ..........

Arif Coşkun 24.03.2010 10:52

Gurbette iki şirin şeker oğlu var babasını çok özlüyor ve sılasına aşık olan biri olduğunu biliyorum. Ve aynı zamanda ozandırda harika dörtlükler yazar.

bilal kose 24.03.2010 10:54

bilecikte yasiyor sivasi cok seviyor

[QUOTE=bilal kose;536805]bilecikte yasiyor sivasi cok seviyor[/QUOTE]

abi hasretten bahsetmistim
arif abi istanbulda yasiyor degerli bir ozan saiir

HasreT 24.03.2010 10:57

[QUOTE=arifcoskun;536804]Gurbette iki şirin şeker oğlu var babasını çok özlüyor ve sılasına aşık olan biri olduğunu biliyorum. Ve aynı zamanda ozandırda harika dörtlükler yazar.[/QUOTE]

En önemli özelliği çok iyi yönetici,şair, ozan,temiz kalpli, Sivas a sevdalı ,iki çocuk babası, dj, karadeniz damadı :) aklıma gelirse yazarım yine :D

rüzgar79 24.03.2010 11:00

[QUOTE=HasreT;536808]En önemli özelliği çok iyi yönetici,şair, ozan,temiz kalpli, Sivas a sevdalı ,iki çocuk babası, dj, karadeniz damadı :) aklıma gelirse yazarım yine :D[/QUOTE]

temiz kalpli duygusal 2 cocuk annesi kuzeniminde kusu ayriyetten bende adini biliyom ama söylemiyecem:D:D

bilal kose 24.03.2010 11:09

galiba almanyada yasiyor degerli bir hemseri

esolmaz 24.03.2010 11:10

bildiğim tek şey seninde benim gibi şimdi bir an sivasta olsam o serin havasından bi nefes diyorsun mu keşke mümkün olsa

bilal kose 24.03.2010 11:13

kim istemezki simdi baharin kokusunu icine cekmeyi ayni dusuncelri paylastigimizi dusunuyorum

esolmaz 24.03.2010 11:29

herkesin ne özelliği var bilmem ama ben ailemi köyümü özledim

bilal kose 24.03.2010 11:34

[QUOTE=esolmaz;536817]herkesin ne özelliği var bilmem ama ben ailemi köyümü özledim[/QUOTE]

galiba yenisiniz tabiki gurbette yasayanlarin cogunun ozlemi bu zamanla siteye cok takirlasiniz az cok anlarsiniz uyelerin ozeliklerini aramiza hos geldiniz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:11.