![]() |
Cevap: Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun?
yıldızeli sandallı köyünden,gurbetçi ,ozan,şair ..........
|
Gurbette iki şirin şeker oğlu var babasını çok özlüyor ve sılasına aşık olan biri olduğunu biliyorum. Ve aynı zamanda ozandırda harika dörtlükler yazar.
|
bilecikte yasiyor sivasi cok seviyor
[QUOTE=bilal kose;536805]bilecikte yasiyor sivasi cok seviyor[/QUOTE] abi hasretten bahsetmistim arif abi istanbulda yasiyor degerli bir ozan saiir |
[QUOTE=arifcoskun;536804]Gurbette iki şirin şeker oğlu var babasını çok özlüyor ve sılasına aşık olan biri olduğunu biliyorum. Ve aynı zamanda ozandırda harika dörtlükler yazar.[/QUOTE]
En önemli özelliği çok iyi yönetici,şair, ozan,temiz kalpli, Sivas a sevdalı ,iki çocuk babası, dj, karadeniz damadı :) aklıma gelirse yazarım yine :D |
[QUOTE=HasreT;536808]En önemli özelliği çok iyi yönetici,şair, ozan,temiz kalpli, Sivas a sevdalı ,iki çocuk babası, dj, karadeniz damadı :) aklıma gelirse yazarım yine :D[/QUOTE]
temiz kalpli duygusal 2 cocuk annesi kuzeniminde kusu ayriyetten bende adini biliyom ama söylemiyecem:D:D |
galiba almanyada yasiyor degerli bir hemseri
|
bildiğim tek şey seninde benim gibi şimdi bir an sivasta olsam o serin havasından bi nefes diyorsun mu keşke mümkün olsa
|
kim istemezki simdi baharin kokusunu icine cekmeyi ayni dusuncelri paylastigimizi dusunuyorum
|
herkesin ne özelliği var bilmem ama ben ailemi köyümü özledim
|
[QUOTE=esolmaz;536817]herkesin ne özelliği var bilmem ama ben ailemi köyümü özledim[/QUOTE]
galiba yenisiniz tabiki gurbette yasayanlarin cogunun ozlemi bu zamanla siteye cok takirlasiniz az cok anlarsiniz uyelerin ozeliklerini aramiza hos geldiniz |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:11. |