![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sivaburs;604982]Demire suyu tut dona berkiye,
Nice güzelleri aldık terkiye, Onunla arayı açtı Türkiye, Bu sıra gözüme Şam uğramasın.[/QUOTE] Topçunun iyisi doksandan yazar, İdmanlardan sonra barlarda gezer, Halı saha falan bizleri bozar, Toprak sahamıza çim uğramasın. |
[QUOTE=sandalli;604984]Topçunun iyisi doksandan yazar,
İdmanlardan sonra barlarda gezer, Halı saha falan bizleri bozar, Toprak sahamıza çim uğramasın.[/QUOTE] Cananım bu gece konu açacak, Üstünü başını açıp saçacak, Ama sevdiceğim uykum kaçacak, :) Çayı açık doldur dem uğramasın. |
[QUOTE=sivaburs;604985]Cananım bu gece konu açacak,
Üstünü başını açıp saçacak, Ama sevdiceğim uykum kaçacak, :) Çayı açık doldur dem uğramasın.[/QUOTE] Siyahi der belli meramım, kastım, Ben burda sizinle mutluyum dostum, Bozuldu kameram duvara astım, Kuru tutmak lazım nem uğramasın. |
[QUOTE=sandalli;604986]Siyahi der belli meramım, kastım,
Ben burda sizinle mutluyum dostum, Bozuldu kameram duvara astım, Kuru tutmak lazım nem uğramasın.[/QUOTE] El oğlu yüklemiş kızı atına, Hanım sen büyüttün bir bak haltına, sivaburs kıyamaz çeyrek altına, Düşük ayar gelsin som uğramasın. |
bir dost ile sohbete daldım
kuyruk uzamış yine geç kaldım sevgi pazarında kendimi buldum aman ha dikkat kem uğramasın |
ne ise verin ben cezamı çekerim
allahtan gelene de boyun bükerim burada derdimi ancak size dökerim dertlerimiz debreşip de em uğramasın ......... em eski dilde ilaç |
[QUOTE=OSMAN ECE;604989]ne ise verin ben cezamı çekerim
allahtan gelene de boyun bükerim burada derdimi ancak size dökerim dertlerimiz debreşip de em uğramasın ......... em eski dilde ilaç[/QUOTE] Ceza ne demek Diyari Baba, versek versek sana bayram şekeri veririz, ağzın tatlansın diye. Sandallı Üstadım bu gece nalına mıhına vurdum biraz ama, civeleklik olsun diye yaptım bunu. Okuyanların hoşgörüsüne sığınıyorum. Saygılar, sevgiler, iyi geceler. |
[QUOTE=sivaburs;604990]Ceza ne demek Diyari Baba, versek versek sana bayram şekeri veririz, ağzın tatlansın diye. Sandallı Üstadım bu gece nalına mıhına vurdum biraz ama, civeleklik olsun diye yaptım bunu. Okuyanların hoşgörüsüne sığınıyorum. Saygılar, sevgiler, iyi geceler.[/QUOTE]
Her zaman oldugu gibi yine ustaca, yine dolu doluydu dörtlüklerin. Okuyucuyu monotonluktan kurtarmakta sart ve sen bunu iyi yapiyorsun hocam, tebrik ederim. Diyari baba eline, gönlüne saglik, selamlar. |
[QUOTE=bilal kose;604983]Sizleri izlemek oyle guzelki.
Sizlerin yeri bende oyle ozelki. Gurbetten sizlere gonderdim selami. Bu muhabet yurduna baykuslar ugramasin.[/QUOTE] BRAYA BİRDAHA UĞRAMAZ BAYKUŞ ÇIKARIZ MİNDERE ERDERİZ TUŞ BİLALİM GENÇSİN SANA DÜŞER BUİŞ DİYARİ DER OZANLARA YAM UĞRAMASIN hepinizin yüreğine sağlık hayırlı geceler |
NASIYHAT DİYORUM ÇİF AYAK VERİYORUM
EĞER LEPTOPLA YAZAMIYORSAN BIRAKIRIZ AVŞARIN ŞİFRESİYLE GİR KOLAY GELSİN CANIM yalan rüzgarı gibi boşa yağıp esme ne selvi kırılsın ne dal incinsin arının kısmetini doadan kesme ne ilaç verilsin ne bal incinsin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:40. |
|