![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=Cley;605047][B]U[/B]sülsüz iş yapma başında patlar
[B]E[/B]meğe haram katma taşın da çatlar [B]F[/B]utbol Aydınlar(!)'ı cesur değilse [B]A[/B]vrupa Fenerbahçenin defterini katlar[/QUOTE] fener bahçe ile uğraşmayan bir sen kalmıştın |
fırtına öncesi gibi bune sessizlık
zamandan dersimi almış gibiyim ne kadarda zor imiş evde eşsizlik dünyada tek başıma kalmış gibiyim |
uzatma nazlı yar haydi dön gayrı
sensiz bu dünyanın olmuyor hayrı bir aydan fazla senden kalamam ayrı tutmuyor elim ayağım ölmüş gibiyim |
sardı yüreğimi derin duygular
gün uzadıkca artar gaygılar selam köylülere benden saygılar hasrete füllenip dolmuş gibiyim |
hayhayım gitmiş sade vay kalmış
senden aldığım ahlak huy kalmış kafa kel bir iki tanede tüy kalmış onlarıda teker teker yolmuş gibiyim |
torunumla birlikte hoşça kalınız
aşık diyariyi fazla koyma yalınız dünyaya değişmem bir tek teliniz karşılama sazını sanki çalmış gibiyim ? |
Bugün sahur vakti açtım sayfayı,
Sözlerin siteye yazı getirir, Göremedim ustam nerde tayfayı? Bilirim gidişler sızı getirir. |
Bizde sevda bitmez aşka yanarız,
Yürekten severiz, candan anarız, Siz yoksanız burda üşür, donarız, Hasretiniz bana buzu getirir. |
Ne de güzel söyler aşığın dili,
Vurdukça mızrabı inletir teli, Bekliyorum bir gün o seher yeli, Belki özlediğim kızı getirir. |
Adım geçmese de senin yanında,
Bilirim yiğitlik vardır kanında, Siyahi´ye gel de damlar anında, Çoğu bulamazsa azı getirir. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:44. |
|