![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[url]http://www.bestfm.com.tr/tiklaDinle.aspx?yyyy=1487[/url]
|
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
SİBEL CAN-SENSİZ SABAH OLMUYOR
______________________________ |
Cevap: -->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[quote=serrrkan;319001]SİBEL CAN-SENSİZ SABAH OLMUYOR
______________________________[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]iyi gönderme yapıyorsun ha serkann :D[/COLOR][/B] |
[url]http://www.bestfm.com.tr/tiklaDinle.aspx?yyyy=1487[/url]
|
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]rafet el roman-anlamsız bir fırtına
Gün gelir acı günler seni seçer Sevgiler nasıl başlar nasıl biter Sarsılır kalır gönlün kedere düşer Bir daha sevemem dersin herşey geçer Duygular yıkar seni Doğrular yakar seni Düşünmezsin gerçeği Anlamsız bir fırtına başlar hayatında Savrulur durursun sen çok yorulsanda Zor gelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan umutsuz yarınlara Anlamsız bir kargaşa başlar hayatında Durmadan düşünürsün sen çok yorulsanda Zorgelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan yarınlara [/COLOR][/FONT][/CENTER][/B] |
DELİ YÜREK
Leyla sevmek hoştur amma Mecnun olmak başkadır başka Şarap içmek hoştur amma Ayık olmak başkadır başka Yare varmak hoştur amma Yaren olmak başkadır başka Ateş olmak hoştur amma Yanık olmak başkadır başka Talip olmak hoştur amma Dengin bulmak başkadır başka Aşık olmak hoştur amma Sadık olmak başkadır başka Yanık olmak başkadır başka |
[B]Ilkay Akkaya - Hadi git
Yaralanmış bir akşam vakti ömrüm Beni geceler bile anlar oldu Bütün ezgilerin sustuğu diyardayım Sen anlamadın gülüm suskunluğumu Varsın yokluğun zehir gibi yaşansın Düş de git yüreğimden sessizce İçimdeki çocuk öksüz kalsın Yorgunum gitmelerin tümüne Hadi git Yangın yemiş türküler gibi git Kalmasın gök mavisi ezgimde Su yeşili akmasın yüreğimde Bir solukta sussun ayrılık gülüm Tamamlanmış yalnızlık olur ömrüm Gidersen temelli susarım gülüm İçim acır, ürperirim ormanlarca En ağır yara olursun yüreğimde Yıldızların en uzağı gibi susarım Yangınlar başlar sustuğum yerimden İçim acır, ürperirim ormanlarca En ağır yara olursun yüreğimde[/B] |
SUNTURLU
Bana bak güzel Ben senin düşündüğün gibi değilim Karnım aç, sırtım pektir benim Öyle güzel sözler bilemem Kaldırım başlarında sizi bekleyenler gibi Arada sırada romantik oluşuma aldırma Bu benim açlığımdır Ama sana değil Güzelliğine değil Bana bak güzel Öyle göz kaş etme Kan beynime sıçrıyor Kan boğarmış adamı Seni boğabilirim Kıskanmaktan değil Seni sevdiğimden değil |
-->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Sevda... Hislerimin Talebesiyim....[/B]
|
Aman Güzel
Ali Yavuz Gönlüm Gönlünü Tahtır Gel Ha Güzel Sefa Eyle Yanağından İki Öptüm Hakkın Varsa Helal Eyle Helal Eyle Helal Eyle, Hakkın Varsa Helal Eyle Helal Eyle Helal Eyle, Amman Güzel Kaşın Eğme Dönüp Bir Kez Yüzüme Bak, Amman Güzel Aşk İle Aşk İle Yar Aşk İle, Amman Güzel Aşk İle Dönüp Bir Kez Yüzüme Bak, Amman Güzel Aşk İle Aşkımızı Heder Ettik O Günleri Biz Tükettik Ne Yaptık, Biz Neler Ettik Ayrılığa Sözü Kestik Söz Ederler Söz Ederler, Ayrılığa Söz Ederler Söz Ederler Söz Ederler, Kaş Altından Göz Ederler Sevenler Hep Naz Ederler, Amman Güzel Söz Ederler |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:30. |
|