![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=OSMAN ECE;616700]aldırma konuşsun bir iki bunak
taş atanlara biz güller sunak aslını unutup olmayın dönek kendini bilginim sananlar gelsin[/QUOTE] Tahsilli cahiller aldı yürüdü Saflarıda peşlerinden sürüdü Bir zamanlar bu millet biridi Birliğimizi bozan sazanlar gelsin. |
[QUOTE=mansur58;616701]Tahsilli cahiller aldı yürüdü
Saflarıda peşlerinden sürüdü Bir zamanlar bu millet biridi Birliğimizi bozan sazanlar gelsin.[/QUOTE] nehasap bilirim ne okul okudum can mansur bir kaçgündür yokudum hayat mektebini imlek imlek dokudum kör cahil sözüne kananlar gelsin |
[QUOTE=OSMAN ECE;616702]nehasap bilirim ne okul okudum
can mansur bir kaçgündür yokudum hayat mektebini imlek imlek dokudum kör cahil sözüne kananlar gelsin[/QUOTE] Her daim derinden söylersin ozanım Alanlara binbir nasihatlar yazanım İnci inci kelimeler dizenim Hakikat sofrasına bananlar gelsin |
[QUOTE=mansur58;616703]Her daim derinden söylersin ozanım
Alanlara binbir nasihatlar yazanım İnci inci kelimeler dizenim Hakikat sofrasına bananlar gelsin[/QUOTE] dost bildim düşman gibi baktı çok tuzlamıştım ama yine koktu delirdi diyari ok yaydan çıktı yürekten ismimi ananlar gelsin yüreğine sağlık mansur usta okuyan ve beğenen tüm canlara teşekkür ederim |
[QUOTE=OSMAN ECE;616704]dost bildim düşman gibi baktı
çok tuzlamıştım ama yine koktu delirdi diyari ok yaydan çıktı yürekten ismimi ananlar gelsin yüreğine sağlık mansur usta okuyan ve beğenen tüm canlara teşekkür ederim[/QUOTE] Seninde eline o kocaman yüreğine sağlık Diyari Ustam |
Diyari buranın suyu mu çıktı?
Gel hadi hesabı sorak seninle, Onca saldırıdan üyeler bıktı, Yepyeni bir düzen kurak seninle. |
[QUOTE=sandalli;617490]Diyari buranın suyu mu çıktı?
Gel hadi hesabı sorak seninle, Onca saldırıdan üyeler bıktı, Yepyeni bir düzen kurak seninle.[/QUOTE] yalınız bizlere suyu çıkıyor siyahi bu rüyayı yorak seninle gelen siyasetten bıkıyor biz hangi safta durak seninle |
[QUOTE=OSMAN ECE;617491]yalınız bizlere suyu çıkıyor
siyahi bu rüyayı yorak seninle gelen siyasetten bıkıyor biz hangi safta durak seninle[/QUOTE] Doğrunun sözleri yabana gitmez, Onların güçleri bizlere yetmez, Bu sevda çok büyük burada bitmez, Hak yola canımız verek seninle. |
[QUOTE=sandalli;617492]Doğrunun sözleri yabana gitmez,
Onların güçleri bizlere yetmez, Bu sevda çok büyük burada bitmez, Hak yola canımız verek seninle.[/QUOTE] harabeye çevirdiler güzel konağı saymakla bitmez burda döneği başı boş bırakmışlar bir kaç bunağı eğitelim sivaslılarda çırak seninle |
[QUOTE=OSMAN ECE;617493]harabeye çevirdiler güzel konağı
saymakla bitmez burda döneği başı boş bırakmışlar bir kaç bunağı eğitelim sivaslılarda çırak seninle[/QUOTE] İnsan değerlidir yürekten atma, Aman cahil ile sohbetler etme, Bize kafa tutar bak yeni yetme, Sazla sözle yere serek seninle. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:14. |
|