![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Sweetgirl [/B]ozan olmuş bana çatar,
[B]Kronick[/B] aşçı olmuş yemek resmi atar, [B]Rallim58[/B] konuyu okur ,yazmadan yatar Bu dörtlük sizi birbirinize katar, Ben de huzur içinde yatar.:) |
[B][COLOR=darkorange]hoşgeldin sivaburs [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]nedir sendeki bu hırs[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]öğrencilerin hesabı çarşıya uymadı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]belediyeler veremeyeceklermiş burs :D[/COLOR][/B] |
[quote=Yiğiter;339805][B]Sweetgirl [/B]ozan olmuş bana çatar,
[B]Kronick[/B] aşçı olmuş yemek resmi atar, [B]Rallim58[/B] konuyu okur ,yazmadan yatar Bu dörtlük sizi birbirinize katar, Ben de huzur içinde yatar.:)[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]herkes duracağı yeri bilmeli çizme diz kapağını geçmemeli ben çok iyi bilirim haddimi bilmesi gereken zat bilmeli haddini (haddini bilmesi gereken sen değilsin ,sözüm meclisten dışarı )[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;339808][B][COLOR=darkorange]hoşgeldin sivaburs [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]nedir sendeki bu hırs[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]öğrencilerin hesabı çarşıya uymadı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]belediyeler veremeyeceklermiş burs :D[/COLOR][/B][/QUOTE] Duygu adamıyım ne hırsı Haksızlık etme gece yarısı Biraz şiir okudum yazdım Hüzünlendim sana darısı |
[QUOTE=Yiğiter;339805][B]Sweetgirl [/B]ozan olmuş bana çatar,
[B]Kronick[/B] aşçı olmuş yemek resmi atar, [B]Rallim58[/B] konuyu okur ,yazmadan yatar Bu dörtlük sizi birbirinize katar, Ben de huzur içinde yatar.:)[/QUOTE] [B]Taş atmasaydın yazmayacaktım Yiğiter'im... Şimdi gelirler benim yiğidolarım, yiğitlerim... Ozanlarımızı aleyhinde yazmayı öğütlerim... Elveda Sivaslılar netin nöbetçi yiğit erlerim...[/B] |
Bir taş yuvarlandı geldi kocaman
Parçaladı herşeyi etti toz duman Kalmadı hefes boşa geçiyor zaman İyi anlatamdı derdini bizim ozan |
Bir selam veripte gireyim söze,
Cok hizli vurmayin ozanlar saza, Ben önem vermiyom ördege kaza, Isterseniz keseyim yiyek hepimiz. |
[B][COLOR=darkorange]sanki buranın havası kaçtı
benim de tadım kaçtı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tadsız tuzsuz olsamda [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sakın ha meydanı boş sanma [/COLOR][/B] |
Bir selam veripte gireyim söze,
Cok hizli vurmayin ozanlar saza, Ben önem vermiyom ördege kaza, Isterseniz keseyim yiyek hepimiz. |
[QUOTE=kronick;339834][B][COLOR=darkorange]sanki buranın havası kaçtı
benim de tadım kaçtı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]tadsız tuzsuz olsamda [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sakın ha meydanı boş sanma [/COLOR][/B][/QUOTE] Söyle nedir senin tadin kaciran, Düz yolda giderken yolun sasiran, Yemegi unutup ocakta tasiran, Ben geldim ya yoksa korkuyormusun. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:23. |
|