![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
[QUOTE=sandalli;618067]Hocam yüregine saglik, bana katlandigin icin ayrica tesekkür ederim.[/QUOTE]
Üstadım diline, yüreğine sağlık. Nasıl özlemişim bir bilsen. Sen olmadan olmuyor inan. Sen bakma benim caydırma çabalarıma, Allah ne muradın varsa versin :) Diyari Baba hoş geldin. |
sefa ile karşıladım sivaburs aşığı
pilavden dönmez siyahinin kaşığı gelmiş buluşmuşlar ozanların ışığı duygulandı diyari gözde yaşı güzel |
[QUOTE=OSMAN ECE;618069]sefa ile karşıladım sivaburs aşığı
pilavden dönmez siyahinin kaşığı gelmiş buluşmuşlar ozanların ışığı duygulandı diyari gözde yaşı güzel[/QUOTE] Duyguna kurban olurum, Kelamında can bulurum, Uğruma öl de ölürüm, İman dolu döşü güzel. |
[QUOTE=OSMAN ECE;618069]sefa ile karşıladım sivaburs aşığı
pilavden dönmez siyahinin kaşığı gelmiş buluşmuşlar ozanların ışığı duygulandı diyari gözde yaşı güzel[/QUOTE] Diyari´nin yeri başka, Sefil ile erdi aşka, Yanımda olsanız keşke, Sohbetinin hoşu güzel. |
saldırılar erken başlamış
bilmemki kimne suç işlemiş meyve veren ağacı taşlamış ozanların fırtınası kışı güzel |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;618072]saldırılar erken başlamış
bilmemki kimne suç işlemiş meyve veren ağacı taşlamış ozanların fırtınası kışı güzel[/QUOTE] Onlar eskideki anlar, Sarıldı bak bütün canlar, Sefil anne geçti bunlar, Kendi güzel eşi güzel. |
SAYGI DEĞER GÖNÜL İNSANLARI HOŞ SAFALAR GELDİNİZ
İŞTE DOSTLUK KARDEŞLİK BUDUR YENİDEN TOPLANMANIZA ÇOK SEVİNDİM DİYARİ ÇOK ÜZÜLÜYORDU DAĞILDILAR DİYE ÇOK MUTLU OLDU BUGÜN İNŞALLAH DEVAMINI DİLERİM SAYGILAR |
[QUOTE=AŞIK SEFİL;618072]saldırılar erken başlamış
bilmemki kimne suç işlemiş meyve veren ağacı taşlamış ozanların fırtınası kışı güzel[/QUOTE] Batan güneş geri doğdu, Gelişiniz derdi boğdu, Gecelere kamer çağdı, Işıkların loşu güzel. |
önceki ramazanları hatırlarsanız sahura kadar
hoş sohbetler atışmalar bay ve bayan bacılarımız hep birlikte vakit geçirirdik ne güzeldi hani çirkin kız hani hasret hani gönül hani goramaz hani kardelen hani tatlı dilli kımse kalmadı inşalah yeniden canlanır toplanırız sevgiler harkese |
[QUOTE=OSMAN ECE;618076]önceki ramazanları hatırlarsanız sahura kadar
hoş sohbetler atışmalar bay ve bayan bacılarımız hep birlikte vakit geçirirdik ne güzeldi hani çirkin kız hani hasret hani gönül hani goramaz hani kardelen hani tatlı dilli kımse kalmadı inşalah yeniden canlanır toplanırız sevgiler harkese[/QUOTE] İnşallah Diyari Baba inşallah. Özlenen günlerin geri gelmesi hepimizin arzusu. Sefil anneme ve sana selam ve saygılarımı gönderiyorum. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:48. |
|