![]() |
-->: --->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=tatli-dilli;319365]Yegeniminde tarif edim:
Boyu 1.70 Yasi 14 (dg kasim) dogum yeri isvicre özel hastane valla yegenim diye demiyorum ama manken gibidir, ee teyzesi kim : ))[/QUOTE] Abla bana görede var mi :D Senin cevren genisdir :D |
--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=EyüphanAydın;319366][B]
Elbette işin ucunda gırgır,şamata gibi bir muhabbetimiz vardı :) Tabikide amacımız burada iyi vakit geçirmek ve sizin gibi saygıdeğer büyüklerimiz ile konuşmak. Neyse fazla lafı uzatmıyimde ; Her şakanın altında bir gerçek vardır ablacım :rolleyes::rolleyes:[/B][/QUOTE] bunu bir ara görüsürüz biz : )) özel den böyle ulu orta olmuyor, ne derler sonra aaa cok ayip bana :ppp |
--->: -->: --->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=TracyMcGrady58;319370]Abla bana görede var mi :D Senin cevren genisdir :D[/QUOTE]
sana göre de vardir, bende yegen cok (töbe töbe takiliyorum ya) sana cok cok temiz biri olmali, gencliglinin baharindan en kutsal görevini yerine getirdin, dua et bana da olurmu rabbim bizlere de nasip etsin insallah... |
hayira bak yegenlerim duysa atisirz : ))
komik biri ince ince takiliyor bana ama yine de sevgim... |
[B][QUOTE=tatli-dilli;319376]hayira bak yegenlerim duysa atisirz : ))
komik biri ince ince takiliyor bana ama yine de sevgim...[/QUOTE] Ablacım iki kardeş yeğenin var mı ? :) TracyMcGrady58 Bacanak oluruz :D:D[/B] |
-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B]Ne olmuş buralar yaaa... :)
Amacından sapmış....:)[/B] |
-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
Pürolar Hakan abimizden sorulur :D Ayrica millete soda tasirmasiyla cok meshurdur :D
|
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[B][CENTER][COLOR="Blue"]Furkan
Dost, arkadaş, güvenilir insan...[/COLOR][/CENTER][/B] |
[B]Çocuklardan izinliyim aldım ONAYI
Özledik bizim moderatör GÜNAYI Tez gelesin saydırma bize GÜNÜ AYI [COLOR="Red"]Furkan[/COLOR] Bayrama getir [COLOR="red"]Osman GÜNAYI[/COLOR][/B] |
[B]GuNay abimiz ;
Kişiliği,saygınlığı,güvenirliği,otoriterliğiyle tanınan ve En çok sevdiğim abilerimden birisi.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:19. |