![]() |
--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
tabiki zaman :D:D
bide fallara bakmak için posta :P:P:P |
benimkisi bir tavsiyedir bir de onu okuyun dedim, ocu bucu olmadan önce tavsiye ettim,
ben mümkünse hergün hepsini okumaya çalışıyorum şirkete tüm gazeteler istisnasız gelir ve iş yoğunluğuna göre takip ederim olmadı toplayıp akşam eve götürür orada okurum, okumaktan zarar gelmezzz,, estağfurullah hiç bir konuda otorite değilim, evde bazan karıma bile sözüm geçmiyorr :) |
[QUOTE=abircan;231125]benimkisi bir tavsiyedir bir de onu okuyun dedim, ocu bucu olmadan önce tavsiye ettim,
ben mümkünse hergün hepsini okumaya çalışıyorum şirkete tüm gazeteler istisnasız gelir ve iş yoğunluğuna göre takip ederim olmadı toplayıp akşam eve götürür orada okurum, okumaktan zarar gelmezzz,, estağfurullah hiç bir konuda otorite değilim, evde bazan karıma bile sözüm geçmiyorr :)[/QUOTE] VAYY abi ne iş ya bende seni otoriter,dediği dedik bir abimiz sanırdım he.Vallahi utandım şimdi.:D:D:D |
[QUOTE=sivaslıgenç;231134]VAYY abi ne iş ya bende seni otoriter,dediği dedik bir abimiz sanırdım he.Vallahi utandım şimdi.:D:D:D[/QUOTE]
ne kadar otoriter olursan ol dostum. evde otorite kurmak öyle kolay değil ;) |
evlen görüşürüz seninlede mustafa :)
tahmin ettiğin kadar değil mustafa :) |
[QUOTE=abircan;231150]evlen görüşürüz seninlede mustafa :)
tahmin ettiğin kadar değil mustafa :)[/QUOTE] Biliyorum canım ben şakasına dedim zaten.Yok zaten ben eşime şiddet felan uygulamam eminimki oda beni bende onu çok severim.Birlikte mesut bahtiyar oluruz.Amağaan bende çoştum gidiyom.:D |
yanlış oy kullandm.neyse bn cumhuriyet okurum..bide fanatik
|
zaman zaman zaman zaman zaman zaman zaman zaman......
|
Zaman da okuyorum ama daha çok Yeni Şafak. Ailenin diğer bireyleri Posta alıyor, magazinden vazgeçemiyorlar.
Herkes kendi gazetesini övecek tabiki. Ama biraz da gerçekçi olmak lazım. Gazetelerin çoğu taraflı ama özellikle Cumhuriyet ve de şu an okuduğum Yeni Şafak. Bunlar arasında en tarafsız olanı yine Zaman. Şucu bucu diye bakmam aslında ama gelirinin nereye gittiğine önem veririm. Ona dikkat edince de zaten şekilcilik ortaya çıkıyor ister istemez. |
[B]Eğer gazete okumak içinse, Zaman veya Radikal,
Evde kağıt bulunsun diye ise pek farketmiyor :)[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:41. |